Menu



Fliegl puspiekabe ZHKA 350

Ziņas 22.05.2024   

Fliegl puspiekabe ZHKA 350


Tā kā lauksaimniecības platības kļūst lielākas un attālumi, kas jāveic, arī kļūst arvien lielāki, nepieciešami ilgtermiņa risinājumi šīm strukturālajām pārmaiņām. Tāpēc kravas automašīnu izmantošana lauksaimniecībā ir nozīmīga lielu apjomu pārvadāšanā ātri un resursus taupošā veidā.

Fliegl Agrartechnik, paplašinot savu piekabju klāstu, izlaidis pašizgāzēja puspiekabi ZHKA 350. Divasu puspiekabei ar aizmugurējo izgāšanu ir alumīnija korpuss un tā piedāvā virkni funkciju, kas paredzētas optimālai veiktspējai un daudzpusībai.

Ar pilnu masu apm. 31 tonna un pašmasa apm. 6 tonnas, atkarībā no aprīkojuma, ZHKA 350 piedāvā iespaidīgu kravnesību. 9300 mm garais alumīnija kravaskastes korpuss ir konisks un kļūst platāks uz aizmuguri. Tas veicina visu lauksaimniecībā transportējamo kravu izkraušanu. Pat mitri materiāli, piemēram, kūtsmēsli un skābbarība viegli noslīd. Mitrām kravām šķidrums neizplūst, jo korpuss ir pilnībā noslēgts.

Aizmugurējā siena ar gumijas blīvējumu un 400 x 400 mm graudu lūku padara ZHKA 350 piemērotu plašam pārvadājamo kravu klāstam, tostarp, graudiem un pat rapsim.

Īpaši ievērības cienīgs ir aizmugurējais borts ar dubultsavienojumu eņģēm un dubultā āķa fiksāciju, kas sekmē līdzenu un ātru izkraušanu. Pneimatiskā piekare nodrošina ļoti vienmērīgu braukšanu pa ceļu. Atkarībā no ātruma konfigurācijas tiek uzstādītas 600/55 R26.5 riepas pie 60 km/h vai 24 R20.5 riepas pie 80 km/h.

Lai nostiprinātu kravu, ZHKA 350 standartā tiek piegādāts ar rullējamu tenta platformu. Papildaprīkojumā ir pieejams hidrauliskais TopLift Light saliekamais pārsegs. Saliekamais jumts nodrošina vienkāršu un ātru segumu skābbarībai un šķeldai, un atkarībā no aprīkojuma varianta, ir ērti vadāms no vadītāja sēdekļa ar radio tālvadības pulti.



Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Jaunie Cupra Formentor un Cupra Leon Sportstourer ierodas Latvijā

Jaunie Cupra Formentor un Cupra Leon Sportstourer ierodas Latvijā

Cupra automobiļus klientiem Latvijā uzņēmums Autobrava Motor...

Ziņas

Saldū atklāts rekonstruētais Stokker Agritech centrs

Saldū atklāts rekonstruētais Stokker Agritech centrs

Pēc 10 mēnešus ilgas rekonstrukcijas atklāts jaunākais Stokk...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija numurā, kā jau ierasts, piedāvājam visdaž...