Menu




Joskin augsnes apstrādes ecēšas

Ziņas 28.12.2023   

Joskin augsnes apstrādes ecēšas

Joskin ir izmantojis savu 40 gadu pieredzi zālāju ecēšu ražošanā un izstrādājis savu pirmo versiju augsnes apstrādei. Jaunais modelis Bioflex tika prezentēts izstādē Agritechnica 2023.

Joskin eksporta menedžeris Žans Marks Vanemptens skaidro, ka attīstību virzīja klienti: "Zālāju ecēšu lietotāji ir redzējuši priekšrocības, un daudzi no viņiem mums jautāja, vai viņi varētu uzstādīt citus zarus un izmantot rāmi laukaugu audzēšanai".

Beļģijas ražotāja pirmās augsnes apstrādes ecēšas nav vienkārši zaru nomaiņa zālāju ecēšām. Rāmis ir pilnībā pārveidots. Rezultāts ir karsti cinkota konstrukcija un ecēšu klāsts, kas ietver septiņus modeļus ar darba platumu 4,8 līdz 12 m.

Tiek izstrādāta arī versija, kas piemērota vagām, piemēram, kartupeļiem, taču pašlaik kultūraugu klāsts, kam pašreizējā iekārta ir paredzēta, ietver graudaugus un kukurūzu.

Elastīgie 7 mm diametra zari ne tikai irdina, bet arī vēdina augsni un optimālos laika apstākļos izrauj jaunas nezāļu saknes. Zaru agresivitāte tiek regulēta ar augšējo atsaiti un dziļuma riteņu pozīciju.

4,8 m, 6,0 m un 7,2 m modeļi ir aprīkoti ar trim priekšējiem un četriem aizmugurējiem dziļuma riteņiem. 8,4 m, 9,6 m, 10,8 m un 12 m variantiem ir pieci priekšējie un seši aizmugurējie dziļuma riteņi.

Bioflex standarta aprīkojumā hidrauliskā sistēma nodrošina nemainīgu un vienādu spiedienu uz visiem zariem neatkarīgi no to leņķa pret virsmu. Ar trim sekcijām modeļiem ar darba garumu līdz 7,2 m un piecām sekcijām trim platākajiem modeļiem, katrā no sekcijām ir sešas zaru rindas. Visi modeļi hidrauliski salokāmi līdz transportēšanas platumam tikai 2,5 m.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...