Menu




Jaunas Pöttinger pļaujmašīnu kombinācijas

Ziņas 23.08.2023   

Jaunas Pöttinger pļaujmašīnu kombinācijas

Jaunās Pöttinger pļāvēju kombinācijas Novacat V 8400 un Novacat V 9200 ar darba platumu 8,4 un 9,2 metri apvieno augstu veiktspēju un kompaktu konstrukciju.

Leņķiskās izlices nodrošina īpaši īsu konfigurāciju ar smaguma centru tuvāk traktoram. Atkarībā no reljefa abas pļāvēju kombinācijas var viegli darbināt ar četrcilindru traktoriem.

Pļaujmašīnu centrālais šarnīrsavienojums ar peldošu gājienu + 20° / -16° nodrošina perfektu zemes izsekošanu. Hidrauliskā svara izlīdzināšana nodrošina vienmērīgu spiedienu uz zemi visā griezēju stieņa platumā.

Hidrauliskā sadursmes drošības ierīce Nonstop Lift nodrošina optimālu aizsardzību. Turklāt pļāvējs efektīvi izvairās no šķēršļiem, salokot atpakaļ un vienlaikus paceļot izlici. Tas novērš pļaujmašīnas bojājumus pat pie lielāka ātruma.

Pļaujmašīnu kombinācijas ir viegli darbināmas, jo tās standarta aprīkojumā ir aprīkotas ar Basicline priekšizvēles sistēmu. Kā opciju ir pieejama arī ISOBUS saderīga Selectline preselect vadības sistēma. Izmantojot Selectline preselect vadības sistēmu, automātiskā individuālā pacelšanas sistēma atvieglo ķīļveida lauku pļaušanu. Ja traktori piedāvā apgriešanās vadību, tad iespējama arī individuāla pacelšana.

Transportēšanai pa ceļu pļāvējs tiek hidrauliski salocīts vertikāli par 92° un pēc tam hidrauliski nofiksēts transportēšanas pozīcijā. Uzliekot un noņemot pļaujmašīnas kombināciju, izvelkamais priekšējais aizsargs nodrošina daudz vietas starp traktora riepām un pļāvēju. Abas pļaujmašīnas kombinācijas ir pieejamas ar vāla veidotājiem, ED zaru tipa kondicionētājiem vai RC rullīšu kondicionētājiem.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...