Menu




Galaxy MFS 101 SDS iekrāvēju riepām jauni izmēri

Ziņas 16.06.2023   

Galaxy MFS 101 SDS iekrāvēju riepām jauni izmēri

Laižot klajā Galaxy MFS 101 SDS, uzņēmums Yokohama Off-Highway Tires (YOHT) nesen sāka ražot pavisam jaunas paaudzes cietās lielas noslodzes riepas autokrāvējiem, ko var izmantot vairākumā sarežģīto rūpniecisko un noliktavas apstākļu. Lai šī inovatīvā riepu klāsta priekšrocības būtu pieejamas vēl plašākam autokrāvēju veidu un lielumu lokam, YOHT paplašināja šī klāsta piedāvājumu līdz 58 izmēriem.

Galaxy MFS 101 SDS riepas izstrādātas lietošanai sarežģītām darbībām iekštelpās un ārpus tām, un tās ir lieliski piemērotas elektriskajiem, gāzes un dīzeļdegvielas autokrāvējiem gadījumos, kad nepieciešama augsta līmeņa stabilitāte un drošība, kā arī komfortabli braukšanas apstākļi un ilgs kalpošanas laiks.

Mūsdienīgs un inovatīvs dizains, ko papildina trīsdaļīga konstrukcija, nodrošina, ka Galaxy MFS 101 SDS riepas var izmantot visu diennakti ar minimālām vibrācijām un sakaršanu. Riepām raksturīga arī uzlabota amortizācija, vadāmība un stabilitāte, un ar tām var panākt vienmērīgu darbību uz dažādām rūpnieciskām, bruģētām un asfaltētām virsmām. Izturīgāka gumija ar dziļāku protektoru un vērtību 60J apliecina, ka šīs riepas ir paredzētas ilgam laikam. To papildina arī 5 gadu garantija.

Galaxy MFS 101 SDS riepu protektora sastāvs nodrošina izturību un pretestību pret sagriešanu ar šķembām. Trīsdaļīgās konstrukcijas augšējais slānis nodrošina optimālu kalpošanas laiku. Mīkstais centrālais amortizācijas slānis palīdz samazināt vibrācijas un tādējādi nodrošina vadītāja komfortu, savukārt pamatnes sastāva slānis izmantots maksimālas stabilitātes sasniegšanai. Tas nodrošina efektīvu slodzes pārnešanu uz autokrāvēja diskiem, kamēr neslīdīgas tērauda armatūras apmales samazina riteņa slīdēšanu.

Galaxy MFS 101 SDS riepu protektoram ir novatorisks raksts ar nepārtrauktu vidusdaļu un optimizētiem izciļņiem sānos. Šī konstrukcija vēl vairāk samazina vibrācijas un uzlabo vadīšanas komfortu ilgo darba stundu laikā. Riņķveida rievas nodrošina labāku vadāmību, bet garās rievas — uzticamu saķeri. Šī klāsta riepu platais un līdzenais profils kopā ar viengabalainajiem iekšējiem slāņiem nodrošina izcilu slodzes sadalījumu un autokrāvēja stabilitāti, veicot kritiskas celšanas darbības un pagriezienus.

Galaxy MFS 101 SDS riepām tagad pieejamas 58 noliktavas vienības, un tām ir gan ātrā/malas (QH), gan standarta (SH) montāžas iespēja un dažādas disku kombinācijas.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea piekabināmo precīzās sējas pneimatisko sējmaš...

Ziņas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

Pagājušajā nedēļā Somijā norisinājās John Deere H sērijas ha...

Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...