Menu




Uzņēmumam Bredal jauns īpašnieks

Ziņas 03.04.2023   

Uzņēmumam Bredal jauns īpašnieks

Erhvervsinvest Group, kas 2017. gadā iegādājās Bogballe, tagad ir nopircis arī Bredal. Tādējādi paredzēts apvienot divus pazīstamus Dānijas mēslojuma izkliedētāju ražotājus.

Bredal izpilddirektors Anders Bull Jensens un operatīvais direktors Torbens Sorensens kļūs par apvienotā uzņēmuma akcionāriem un turpinās pildīt savus pašreizējos pienākumus. Viņi uzskata, ka lēmums par uzņēmuma pārdošanu bija grūts, taču Bogballe un Bredal labi sader kopā, un apvienošanās dos daudz priekšrocību.

Arī Bogballe vadība ir apmierināta ar apvienošanos un uzskata, ka tā nesīs vairākas iespējas, īpaši tirgus un tehnoloģiju jomā. "Lauksaimniecība ir piedzīvojusi arvien lielāku tehnikas digitalizāciju, tāpēc Bredal un Bogballe varēs kopā attīstīt savas produktu programmas," komentē Bogballe direktors Hennings Troelsens.

45 valstīs pieejamie Bogballe uzkarināmie mēslojuma izkliedētāji tiek piedāvāti ar darba platumu līdz 42 m un tvertnes ietilpību līdz 5500 litriem. Savukārt Bredal ražo piekabināmus mēslojuma un kaļķa izkliedētājus ar darba platumu līdz 36 m un tvertnes ietilpību līdz 19 000 litriem. Tos pārdod vairāk nekā 25 valstīs. Abos uzņēmumos kopā strādā 109 darbinieki, kas ir sadalīti trīs Dānijas rūpnīcās.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...