Menu




Jauns kompakttraktors Ventrac 4520

Ziņas 28.03.2023   

Jauns kompakttraktors Ventrac 4520


SIA Multiklips, ASV zīmola Ventrac oficiālais pārstāvis Baltijas valstīs, iepazīstina ar jauno Ventrac 4000. sērijas kompakttraktoru Ventrac 4520.

Ventrac 4520 ir Ventrac 4500 traktora evolūcija, kura ietver vairākus tehniskus un ergonomiskus jauninājumus.

Eiropā jaunais Ventrac 4520 pieejams ar trīs dzinējiem – Ventrac 4520Y ar Kubota dīzeļdzinēju (D902, 25 ZS), un Ventrac 4520N un 4520Z ar diviem jauniem Kubota benzīna dzinējiem (WG972-G-E4, 32,5 ZS un WG972 GL-E3, 32,5 ZS). Tiem ir pastāvīga visu četru riteņu hidrostatiskā piedziņa un Ventrac Flex piekare pastāvīgai saķerei ar darba virsmu.

Ventrac 4520 iespējams aprīkot ar vairāk kā 30 dažāda veida profesionālas lietošanas kategorijai atbilstošām uzkabēm. Ventrac izceļas ar to, ka tas pats ražotājs ražo gan traktoru, gan visas tā uzkabes. Līdz ar ko traktora veiktspēja un uzkabju veiktspēja, svars ir savstarpēji atbilstoši un nodrošinās maksimālu darba efektivitāti. Uzkabju pievienošanas sistēma ir saglabāta nemainīga visiem 4000 sērijas traktoriem kopš šīs sērijas traktoru ražošanas sākuma, tas attiecas arī uz Ventrac 4520.

Ventrac 4520 salīdzinājumā ar 4500 ir nedaudz klusāki un jaudīgāki hidrosūkņi, jauns instrumentu panelis, vadības slēdži ir pārvietoti no priekšējā paneļa uz paneli pa labi no operatora, blakus traktora vadības svirām. Traktors ir aprīkots ar jaunām sevišķi izturīgām LED darba gaismām, un veiktas nelielas vizuālas izmaiņas traktora ārējā dizainā, tai skaitā ar mērķi nodrošināt ērtāku piekļuvi komponentēm, kas atrodas zem traktora korpusa pārsegiem. Tas viss veikts saglabājot Ventrac dizaina filozofiju: forma seko funkcijai.

Kas saglabāts nemainīgi – tāpat kā līdz šim īpašuma uzturēšanai būs nepieciešams tikai viens spēka agregāts (Ventrac 4520), ko varēs aprīkot atbilstoši katrai individuālai vajadzībai.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...