Menu




Michelin uzlabo EvoBib riepas

Ziņas 11.01.2023   

Michelin uzlabo EvoBib riepas


Jaunākā Michelin riepu EvoBib versija ir īpaši izstrādāta 200 – 300 ZS klases traktoriem, kas aprīkoti ar centrālo riepu spiediena sistēmu (CTIS). EvoBib riepas ir divi vienā – tās vienlīdz labi darbojas gan uz ceļa, gan uz lauka.

EvoBib VF 710/70 R42 un VF 600/70 R30 modernizētais protektora dizains ir veidots, lai uzlabotu ilgmūžību, bet protektora raksta dziļums un izciļņu platums uzlabo saķeri un pašattīrīšanos.

Jaunās riepas Ultraflex karkasam ir piešķirts PFO (Pressure Field Operation) novērtējums – tas ir standarts, kas ļauj ražotājiem palielināt riepu kravnesību izmantošanai uz lauka.

Ražotāja testi ar jaunajām riepām liecina par 47% nospieduma pieaugumu starp ceļa un lauka apstākļiem, kas ir divreiz labāks rādītājs nekā Michelin AxioBib 2, ko parasti izmanto kopā ar CTIS. Testi ar jaunajām EvoBib arī parāda, ka uzlabotais riepas plecu spiediens palielina saķeri par 15%, salīdzinot ar konkurentu VF hibrīda protektora riepām un tāda paša izmēra AxioBib 2.

Uz ceļa samazinātais nospiedums un protektora raksta centrālā riba samazina rites pretestību, vienlaikus uzlabojot ilgmūžību un samazinot degvielas patēriņu.

Degvielas patēriņa rādītāji arī ir uzlaboti – testi uzrāda patēriņa samazinājumu par 2,0 l/h salīdzinājumā ar konkurentu hibrīda VF riepām un par 1,0 l/h, salīdzinot ar AxioBib 2 ar CTIS.

EvoBib klāsts šogad tiks papildināts ar jauniem izmēriem traktoriem ar jaudu virs 300 ZS.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...