Menu




Jauni Krone Big X modeļi

Ziņas 08.09.2022   

Jauni Krone Big X modeļi

Palielinoties globālajam pieprasījumam pēc pašgājējsmalcinātājiem 900 līdz 1100 ZS jaudas segmentā, tika laisti klajā jauni Krone Big X modeļi: 980 (979 ZS) un 1080 (1074 ZS).

Abi jaunpienācēji pievienojas 1156 ZS jaudīgajam Big X 1180, kas tika sākts ražošanā 2018. gadā. Tāpat kā flagmanim, arī jaunajiem modeļiem ir V pakāpes izmešu prasībām atbilstošs Liebherr V12 dzinējs ar PowerSplit sistēmu, kas nospiežot pogu, pielāgo dzinēja jaudu konkrētai slodzei. Kad nav nepieciešama pilna dzinēja jauda, ​​PowerSplit ļauj Big X darboties degvielas taupīšanas režīmā.

X-Power sistēma ir paredzēta situācijām, kad nepieciešama pilna dzinēja jauda. Jaudas palielināšanu var aktivizēt automātiski un tā mainīsies atkarībā no slodzes. Dzinēja apgriezienu kontrole palīdz samazināt degvielas patēriņu, automātiski samazinot dzinēja apgriezienu skaitu.

Citi Big X 980 un Big X 1080 tehniskie parametri ir tādi paši kā flagmanim Big X 1180: seši priekšsaspiešanas veltņi, drupināšanas trumulis, OptiMaxx 305 CornConditioner drupinātājs un VariStream atsperotais drupināšanas trumulis, kas kopā nodrošina vienmērīgu masas plūsmu caur iekārtu.

Jaunie modeļi ir aprīkoti ar VariLOC sistēmu, samazinot trumuļa apgriezienus no 1250 līdz 800 apgr./min, lai palielinātu griešanas garumu līdz pat 50%.

Abus Big X jaunpienācējus var pasūtīt ar LiftCab kabīnes pacelšanas sistēmu: nospiežot pogu, kabīne dažos mirkļos tiek pacelta par 70 cm. Tas ir īpaši ērti, strādājot augstos kukurūzas laukos, jo operatoram nav visu laiku jāskatās uz augu stublāju sienu.

Jaunie modeļi ir aprīkoti arī ar XtraPower jaudas palielināšanas sistēmu, kas ļauj tiešsaistē pasūtīt papildu dzinēja jaudu uz noteiktu laiku. Tiek piedāvāts XtraPower 100 priekš Big X 980 un Big X 1080 un XtraPower 200 priekš Big X 980.

Citas izvēles sistēmas ietver divējāda lietojuma NIR sensoru, kas palīdz novērtēt barības vielu daudzumu zālē, kukurūzā un graudos ražas novākšanas laikā.

Big X 980 un Big X 1080 standartaprīkojumā ietilpst SmartConnect, kas ļauj reāllaikā apkopot un pārsūtīt visus iekārtas datus.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...