Menu




Sadarbība ar Domus Angāri ir kvalitatīva rezultāta pamats

Satura mārketings 10.03.2022   

Sadarbība ar Domus Angāri ir kvalitatīva rezultāta pamats


Darbi runā skaļāk par vārdiem. Tā ZS Svari īpašnieks Ilgmārs Stepāns raksturo neseno sadarbību ar Domus Angāri. Stepāna kunga saimniecība Balvu novadā pastāv jau no 1995. gada. ZS Svari nodarbojas ar plaša profila darbiem, gluži kā Domus Angāri, taču galvenais virziens ir kravu pārvadājumi, mežizstrāde un lauksaimniecība. Pateicoties bagātajam saimniecības pastāvēšanas stāžam, Stepāna kungs ir ieguvis vērtīgu pieredzi gan saimniecības vadīšanas, gan darbu produktivitātes un efektivitātes uzlabošanā.

Tika apskatīta gan Domus Angāri mājaslapa, kā arī sociālo tīklu vietnes Facebook un Instagram profili, kur ir izkārtoti angāru, garāžu un citu projektu piedāvājumi, to cenas un iespējamās kombinācijas.

Domus Angāri būvē, ražo un montē specializētus angārus jau vairāk nekā 10 gadus, piedāvājot standartizēta tipveida angārus, pielāgojot tos pēc aktuālajiem izmēriem, konstrukciju un angāru seguma veida, kā arī izgatavojot individuāli projektētus angārus pēc to pielietojuma visdažādākajiem mērķiem – graudu, lopbarības vai tehnikas uzglabāšanai, lopu turēšanai, autoservisa izveidei vai paplašināšanai, kā arī izveidojot to par kvalitatīvu un plašu noliktavu.

Mūsdienās cilvēkiem ir pārāk daudz izvēles iespēju, tāpēc saimniecības īpašnieks ilgi negaidot, sazinājās ar Domus Angāri pārstāvi un realizēja lokveida angāra projektu 10,3 metru platumā un 25 metru garumā.

Stepāna kungs atzīst, ka pat pārzinot savu nozari, nebūtu iedomājies, ka angāra projekta veidošanas laikā ir jāpievērš uzmanība daudzām detaļām un sīkām niansēm. Primārais uzdevums bija uzbūvēt angāru, kur novietot tehniku un uzglabāt graudus, taču bez Domus Angāru komandas palīdzības nebūtu izdevies uzbūvēt ilgtspējīgu un īpaši funkcionālu novietni, kuru izmantot saimniecības vajadzībām.

Domus Angāru pārstāvji uzsver, ka jebkurš viņu veidotais projekts ir kvalitatīvs, un kvalitatīva ēka ir neaizstājama, sākot ar saimniecību un beidzot ar mājas pagalmu.

Zemnieku saimniecības īpašnieks savā īpašumā ieguvis gan kvalitatīvu ēku, gan dibinājis kontaktus ar uzticamo Domus Angāri komandu, ar kuriem sadarbosies arī turpmāk un iesaka sadarboties arī citiem.

Der zināt

Visa veida angāru ražošana un montāža;

Angāru renovācija;

Projektēšana un dokumentu sakārtošana;

Garantija līdz 10 gadiem;

Bezprocentu līzinga iespējas;

Bezmaksas konsultācijas +371 26176921



 





gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image

Jūs varētu interesēt arī


Satura mārketings

Automātiskās ugunsdzēšanas sistēmas smago spēkratu aizsardzībai

Automātiskās ugunsdzēšanas sistēmas smago spēkratu aizsardzībai

Par automātiskajām ugunsdzēšanas sistēmām stāsta Andrejs Sto...

Satura mārketings

Budissa tuneļu maisu tehnoloģijas iespējas un priekšrocības

Budissa tuneļu maisu tehnoloģijas iespējas un priekšrocības

Nav noslēpums, ka katrs skābbarības zuduma procents izmaksā...