Menu




Tiešās sējas sējmašīna Claydon Evolution

Ziņas 14.12.2021   

Tiešās sējas sējmašīna Claydon Evolution

Jaunā tiešās sējas sējmašīna Claydon Evolution ir piemērota dažādu kultūru audzēšanai, sākot no garšaugiem un zālaugiem līdz graudaugiem un kukurūzai.

Ražotājs uzskata, ka jaunā Evolution uzkarināmā sējmašīna paceļ tiešo sēju uz nākamo līmeni. Deviņi modeļi aptver darba platumu no 3 līdz 6 metriem. Evolution aizstās pašreizējās Hybrid sējmašīnas. Evolution pamatā ir Claydon izmēģinātā un pārbaudītā divu zaru tehnoloģija, ko 2002. gadā izstrādāja Safolkas zemnieks Džefs Kleidons.

Jaunās funkcijas ietver hidrauliski vadāmu sēklas dziļuma regulēšanu, un uzlabota piekļuve dozatoram ļauj mašīnu vieglāk kalibrēt. 1910 litru tvertnē modeļiem, kas paredzēti tikai sēklai, ir par 160 litriem vairāk nekā pašreizējiem Hybrid modeļiem, savukārt 2700 litru dalītā (50:50 sēkla un mēslojums) tvertne 3 m (3MF) un 4 m (4MRF) ir papildus 600 litri.

Evolution ir pieejama 3,00 m, 4,00 m, 4,50 m, 4,80 m, 5,00 m un 6,00 m darba platumos (attēlā).

Visu modeļu standarta aprīkojumā ietilpst hidrauliskās piedziņas ventilators, Artemis dozēšanas vadība, sliežu iekārta, priekšējo zaru/7" A veida konfigurācija, kā arī dubultā aizmugurējā instrumentu josla un ceļa apgaismojums.

Priekšpusē uzstādītos diskus, kas tiek darbināti hidrauliski no traktora, var izmantot sēšanai vietās, kur ir daudz augu atlieku. Standarta vadošajiem zariem ir pieejamas arī ātri uzstādāmu/nomaināmu lemešu opcijas, un ir pieejamas arī maza augsnes traucējuma divu disku un zaru opcijas.

Citas iespējas ietver GPS mainīga sēklu daudzuma iespēju, pirmsdīgšanas marķierus, priekšējo disku instrumentu joslas aizsardzību pret akmeņiem, mikro mēslojuma aplikatoru, gliemežu granulu devēju, bloķēšanas sensorus, kā arī apgaismojuma un brīdinājuma zīmju komplektu.

Sējmašīnas dienas produktivitāte svārstās no 20 ha 3 m modelim, kam nepieciešams vismaz 150 ZS traktors, līdz 40 ha 6 m versijai, kurai nepieciešams vismaz 300 ZS vilcējs.

Jaunā sējmašīna būs pieejama piegādei no 2022. gada rudens. Evolution cena būs starp Hybrid klāstu, ko tā aizstāj, un Hybrid piekabināmo modeļu klāstu.

 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea piekabināmo precīzās sējas pneimatisko sējmaš...

Ziņas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

Pagājušajā nedēļā Somijā norisinājās John Deere H sērijas ha...

Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...