Menu




Pasaules klases viedtālruņi profesionāļiem

Satura mārketings 21.10.2021   

Pasaules klases viedtālruņi profesionāļiem


Neatkarīgi no tā, vai esat lauksaimnieks, kuram vajadzīgs tālrunis, kas darbosies no agra rīta līdz pat vēlam vakaram, būvnieks, kurš meklē tālruni, kas izturēs būvlaukuma satricinājumus, vai arī kurjers, kurš pastāvīgi ir kustībā, Cat izturīgie viedtālruņi ir sevi pierādījuši kā uzticamus tālruņus, uz kuriem var paļauties sarežģītās situācijās.

Mēs zinām, ka lauksaimniecībā nav divu vienādu dienu, un tāpēc esam izveidojuši virkni viedtālruņu – sākot no tālruņiem ar lielu ekrānu un iebūvētu termālo attēlveidošanu līdz pat tālruņiem, kas palīdz cīnīties pret baktēriju izplatīšanos – kas izturēs jebkurus pārbaudījumus, ar kuriem jums var nākties saskarties dienas gaitā.

2020. gadā esam saņēmuši “Gada izturīgā ražotāja” ('Rugged Manufacturer of the year') balvu, un turpinām būt celmlauži izturīgajās mobilajās tehnoloģijās. Mūsu jaunākais viedtālruņu klāsts ir apzināti izstrādāts, lai tālruņi izturētu visskarbākajos apstākļos.

Katrs Cat tālrunis tiek rūpīgi pārbaudīts, lai pārliecinātos, ka tas var izturēt vissmagākos apstākļus. Visi mūsu tālruņi ir novērtēti ar IP68, kas nozīmē, ka tie ir putekļu necaurlaidīgi un ūdensizturīgi līdz 1,5 metru dziļumam 35 minūtes. Lai atbilstu stingrajām militārajām specifikācijām (MIL-SPEC 810H), mūsu tālruņi tiek pārbaudīti kritienā uz cieta tērauda no 1,85 metru augstuma; un tiek pārbaudīti, lai izturētu pēkšņas temperatūras pazemināšanās, strādājot temperatūrā līdz -25 ° C un saskaroties ar sāls miglu. Cat tālrunis tiks galā ar visiem pārbaudījumiem, ar kādiem vien jums var nākties sastapties savā darbā.

Visi Cat tālruņu displeji ir aizsargāti ar Corning® Gorilla® Glass stiklu un reaģē uz cimdu vai slapju pirkstu pieskārieniem, lai jūs varētu lietot tālruni spēcīgā lietū vai valkājot biezus cimdus. Mūsu īpaši spilgtajos pilnas augstas izšķirtspējas (FHD) ekrānos attēli ir skaidri un teksts viegli lasāms pat spožā pusdienlaika saulē.

Cat S62 Pro – Pirmklasīgs darba tālrunis

Cat S62 PRO ir nozarē vadošais izturīgais viedtālrunis ar FLIR Lepton 3.5 profesionālās klases termālo sensoru, kas nodrošina 4 reizes lielāku termālo pikseļu skaitu nekā iepriekšējie modeļi, lai iegūtu asākus un detalizētākus attēlus nekā jebkad agrāk.

Termālā attēlveidošana nodrošina pilnīgi jaunu perspektīvu, strādājot uz vietas. Sākot ar mājlopu atrašanu tumsā un beidzot ar kļūmēm mašīnās, termālā attēlveidošana var palīdzēt ietaupīt gan laiku, gan naudu. FLIR patentētā MSX tehnoloģija pārklāj parastās kameras attēlu ar termokameras attēlu, lai radītu asāku un saprotamāku attēlu.


Cat ® S42 H+ Kārtīgs darba tālrunis

Cat S42 H+ nosaka jaunus mobilo tālruņu higiēnas standartus. Cat S42 militāras klases korpusā iestrādātie Addmaster Biomaster® sudraba joni kavē baktēriju šūnu reprodukciju par 99% 24 stundu laikā (ISO 22196). Cat S42 H+ ir arī regulāri tīrāms karstā ziepjūdenī un ar ķīmiskiem tīrīšanas līdzekļiem, ieskaitot roku dezinfekcijas līdzekli vai balinātāju, lai jums ne par ko nebūtu jāuztraucas.

Cat S42 H+ jūs varat ņemt līdzi vienmēr un visur, jo tā izturīgajam neslīdošas gumijas korpusam nav nepieciešami nekādi papildu aizsargapvalki. Ilgs akumulatora darbības laiks un īpašā poga rācijsaziņai Push to Talk nodrošinās sakarus neatkarīgi no tā, vai esat daļa no komandas vai strādājat vienatnē.

Lai uzzinātu vairāk par to, kā izturīgie Cat tālruņi var būt jums noderīgi, apmeklējiet vietni catphones.com

Cat S62 Pro – Pirmklasīgs darba tālrunis

  • Profesionālās klases termālā attēlveidošana, ko nodrošina FLIR Lepton 3.5 sensors ar 4 reizes lielāku termālo pikseļu skaitu

  • Caurcaurēm izturīgs: IP68 & IP69 un Mil-Spec 810H: ūdensizturīgs līdz 1.5m dziļumam, putekļu necaurlaidīgs un kritienu drošs no augstuma līdz 1.8m, noturīgs pret vibrāciju, smiltīm, sāls miglu un spiedienu

  • Pagarināts akumulatora darbības laiks – līdz 2 dienu izmantošanai (4000mAh)

  • 5.7" FHD+ 18:9 spilgts ekrāns, ko aizsargā Gorilla Glass 6

  • Ekrāns, kas reaģē uz cimdu pieskārieniem un ir lasāms tiešā saulesgaismā

  • 128GB ROM, paplašināma ar microSD™ karti līdz 256 GB (1x SIM + 1x microSD / 2x SIM)

Cat ® S42 H+ Kārtīgs darba tālrunis

  • Katrā korpusa virsmas elementā ražošanas procesā ir iestrādāta antibakteriālo sudraba jonu tehnoloģijas piedeva Biomaster®, kas palīdz cīnīties pret baktērijām (ISO 22196)

  • Pagarināts akumulatora darbības laiks – līdz 2 dienu izmantošanai (4200mAh)

  • Caurcaurēm izturīgs: IP68 & IP69 un Mil-Spec 810H: ūdensizturīgs līdz 1.5m dziļumam, putekļu necaurlaidīgs un kritienu drošs no augstuma līdz 1.8m, noturīgs pret vibrāciju, smiltīm, sāls miglu un spiedienu

  • Lielāks, spilgtāks skārienekrāns (5.5”, 18.9 HD+) 

  • Ekrāns, kas reaģē uz cimdu pieskārieniem un ir lasāms tiešā saulesgaismā

  • Ātrāka savienojamība: NFC, Bluetooth 5.0, divu joslu WiFi (2,4 GHz + 5 GHz), uzlabota kamera (13 MP galvenā kamera)

  • Lielāka atmiņa (3GB RAM + 32GB ROM)



 





Jūs varētu interesēt arī


Satura mārketings

Individuāla pieeja apdrošināšanai

Individuāla pieeja apdrošināšanai

Apdrošināšanas kompānijas If ekspertu padomi

Satura mārketings

Automātiskās ugunsdzēšanas sistēmas smago spēkratu aizsardzībai

Automātiskās ugunsdzēšanas sistēmas smago spēkratu aizsardzībai

Par automātiskajām ugunsdzēšanas sistēmām stāsta Andrejs Sto...