Menu




Krone atver jaunu testu centru

Ziņas 29.09.2021   

Krone atver jaunu testu centru

Lauksaimniecības tehnikas ražotāja Krone jaunatklātais validācijas komplekss Future Lab atrodas uzņēmuma Lingenas ražotnē Vācijā un ļauj stingri pārbaudīt gan savas mašīnas, gan arī piegādātāju komponentus pirms to uzstādīšanas Krone izstrādājumos.

4000 kvadrātmetru ēkā atrodas trīs liela mēroga pārbaudes stendi: divi hidraulisko sistēmu testēšanai un vēl viens dažādu veiktspējas parametru mērīšanai. Tāpat ir arī komponentu, mezglu, elektronisko sistēmu un programmatūras lietojumprogrammu pārbaudes iekārtas. Vēl viens testa stends ir paredzēts transmisijām, kurām tiek veikti ilgmūžības testi, pirms tās tiek iebūvētas Big X lopbarības novācējā, BigPack presē vai granulu kombainā.

“Jaunais komplekss mums sniedz lieliskas iespējas izpētīt jaunas jomas, piemēram, autonomo braukšanu,” komentē Krone grupas uzraudzības padomes priekšsēdētājs Bernards Krone. Šīs iekštelpas papildina 1,1 km gara āra testa trase ar slīpumu līdz 18%. To izmanto homologācijai, programmatūras lietojumprogrammu sistēmu pārbaudēm un braukšanas testiem.

Future Lab uzbūvēts nepilna gada laikā un izmaksāja aptuveni 20 miljonus eiro, bet tā kopējā teritorija ir aptuveni 13 ha. Jaunajā objektā strādā 30 darbinieku. Testa stendos izlietotais siltums tiek izmantots ēkas apkurei. Daļu elektroenerģijas piegādā saules paneļi.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...