Menu




Jeep Compass modernizācija

Ziņas 22.09.2021   

Jeep Compass modernizācija

Modernizētais krosovers Jeep Compass ieguvis atsvaidzinātu dizainu, ievērojami uzlabotu interjera noformējumu, kā arī papildinājumu inovatīvo tehnoloģiju jomā. Visi interesenti to varēs apskatīt un tuvāk iepazīt jau 25. septembrī, Ķīpsalā, izstādē “Auto 2021”, kur plkst. 13:00 notiks Jeep Compass oficiālā prezentācija.

Atjauninātais Compass pieejams ar trīs dažādiem dzinējiem. 1,3 litru benzīna dzinējs spēj attīstīt 150 zirgspēku jaudu, 1,6 litru dīzeļdzinējs – 130 zirgspēkus, savukārt kopā ar hibrīda sistēmu spēka agregāta kopējā jauda sasniegs 240 zirgspēkus.

Krosovers aprīkots ar vairākām drošības sistēmām: modernām asistenta sistēmām, otrā līmeņa autonomās braukšanas sistēmu un ADAS (progresīva autovadītāju asistentu sistēma). ADAS sevī ietver adaptīvo ātruma kontroli, kas autonomi palīdz pielāgoties ātruma izmaiņām joslā un atbilstoši priekšā braucošajam transportlīdzeklim. Tāpat iebūvēts arī gudrais ātruma asistents un ceļa zīmju informācijas sistēma, lai ievērotu atļauto maksimālo ātrumu. Automobilim ir arī aklās zonas ultraskaņas sensors un Drowsy Driver Alert sistēma, kas brīdina autovadītāju par samazinātu uzmanību un automātisku ārkārtas bremzēšanu, kā arī konstatē riteņbraucējus un gājējus, kas palīdzēs novērst vai mazināt iespējamas ārkārtas situācijas.

Līdz ar jaunā modeļa ieviešanu, Jeep klientiem Baltijas valstīs tiks prezentēta pirmā lojalitātes programma Wave, kas autovadītājiem sniegs papildu ieguvumus – pakalpojumu paketi, iesaistīšanos aktīvajā Jeep kopienā un informāciju par Jeep pasākumiem,” stāsta Jeep pārstāvja “Autobrava Motors” direktors Ruslans Vlasjuks.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...