Menu




Modernizēts Optum

Ziņas 02.09.2021   

Modernizēts Optum

Atjaunotajai Case IH Optum AFS Connect traktoru sērijai ir uzlabots komforts un savienojamība, lai atvieglotu darbu gan īpašniekam, gan operatoram.

Līdzīgi kā līdz šim, Optum sērijā ietilpst trīs modeļi ar nominālo jaudu 250, 270 un 300 ZS. Jaunajiem Optum AFS Connect modeļiem ir plašāka, gaišāka un klusāka (66 dBA) kabīne, kas nodrošina par 7,5% vairāk iekšējās telpas un par 11% lielāku stikloto laukumu.

Kabīnes atjaunotajā interjerā ir pārņemtas daudzas funkcijas no Magnum, kas ar AFS Connect specifikāciju tika modernizēts jau 2019. gadā. Tās ietver Multicontroller elkoņa balstu ar daudzfunkcionālo sviru, lielāku AFS Pro 1200 skārienekrānu ar plašāku funkcionalitāti un A statnei piestiprināto monitoru dzinēja/transmisijas informācijas nolasīšanai.

Jaunajiem modeļiem standarta aprīkojumā ir Case IH AFS Connect telemātikas pakete tūlītējai divvirzienu datu pārsūtīšanai starp traktoru un tiešsaistes pārvaldības portālu, reāllaika mašīnu uzraudzībai un daudz kam citam.

Kabīnē ir jauna klimata kontroles sistēma, bet amortizētajam sēdeklim ar apsildi un ventilāciju tagad ir arī grozāma atzveltnes augšdaļa. Kabīnē izvietoto mantu uzglabāšanas telpa ir palielināta, bet zem pasažiera sēdekļa ir iebūvēta aukstumkaste. Tāpat ir vairākas USB ligzdas.

Redzamību naktī ievērojami uzlabo LED ceļa un darba apgaismojuma paketes ar līdz pat 14 lukturiem jumtā, četriem kabīnes priekšpusē, diviem uz aizmugurējiem spārniem un sešiem dzinēja pārsegā.

Jaunais gāzes pedālis nodrošina lielāku precizitāti un labāku vadību lēnā ātrumā un ātrgaitas braukšanai pa ceļu.

"Ar pirmās paaudzes Optum CVX, kad to izlaida 2015. gadā, Case IH iegāja pilnīgi jaunā kategorijā. Jaunās paaudzes Optum AFS Connect ar savām iespējām sper vēl vienu soli uz priekšu. Lietotājiem tas nodrošina daudzpusīgu 250 – 300 ZS traktoru ar bezpakāpju transmisiju, piedāvā vēl vairāk komforta, kā arī iespējas savienojamības ziņā,” atzīmē Dens Stjuarts, produktu mārketinga direktors Eiropā.

 





gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image

Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...