Menu




Atjaunināti Steyr Multi un Kompakt traktori

Ziņas 27.08.2021   

Atjaunināti Steyr Multi un Kompakt traktori


Austrijas ražotāja Steyr modernizētie Multi un Kompakt sēriju traktori tagad ir aprīkoti ar jauniem FPT dzinējiem ar uzlabotu izmešu apstrādes tehnoloģiju, lai atbilstu V pakāpei. Tāpat ir vairāki jauninājumu, kas palielina šo kompakto mašīnu pielietojuma daudzpusību.

Multi un Kompakt sēriju modeļi Eiropā ir populārākie no Steyr traktoru klāsta. Tagad šiem modeļiem ir jauns 3,6 litru četrcilindru FPT dzinējs ar progresīvu izplūdes gāzu attīrīšanas tehnoloģiju. Iepriekš šie modeļi tika aprīkoti ar FPT 3,4 litru tilpuma dzinējiem. Izmantojot jauno, jaudīgāko dzinēju, Multi sērijas modeļiem būs par 5% lielāks griezes moments, savukārt Kompakt sērijas modeļiem būs par 5 ZS vairāk un līdz 10% lielāks griezes moments.

Steyr Multi sērijā ir trīs 100 – 120 ZS modeļi, kuriem ir uzlaboti komponenti, jauns dizains un kompakts aprīkojuma izkārtojums ir veicinājuši optimālāku frontālā iekrāvēja izvietojumu. Jauna izpūtēja konstrukcija nodrošina labāku redzamība, strādājot ar frontālo iekrāvēju.

Visi modeļi tagad ir pieejami ar luksusa kabīnēm, kas ir līdzīgas viņu lielākajiem brāļiem, ieskaitot grīdas segumus ar paklāju, ādas stūres ratu un daudz ko citu. Lai nodrošinātu labāku redzamību un drošību, papildu specifikācijās ietilpst divi papildu LED darba lukturi kabīnes aizmugurējos statņos.

Tāpat arī Steyr Kompakt sērijai, kurā ietilpst pieci 80 – 120 ZS modeļi, ražotājs ir piestrādājis pie ērtākas traktora vadības – komponentu kompaktais izkārtojums un atjauninātais dizains nodrošina labāku redzamība no kabīnes.

Atjauninātajiem modeļiem ir arī optimālāks komponentu izvietojums zem dzinēja pārsega, kas ļauj ērti un viegli veikt traktora apkopi. Kompakt sērijas traktoriem tagad vienā kompaktā izplūdes sistēmas konstrukcijā ir cieto daļiņu filtrs un SCR.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...