Menu




Lemken Azurit 10 var sēt vairāk augu un mēslot

Ziņas 26.08.2021   

Lemken Azurit 10 var sēt vairāk augu un mēslot

Atjaunotās Lemken Azurit precīzās sējas sējmašīnas tagad var sēt gan sojas pupu un saulespuķu sēklas, gan ievietot mikrogranulas. Jaunajai Azurit 10 ir arī citi uzlabojumi un to būs iespējams pasūtīt jau šī gada septembrī.

Papildus esošajām četru, sešu un astoņu rindu versijām ar 70 līdz 80 cm atstarpi jaunā Azurit 10 var sēt sešas vai divpadsmit rindas ar 50 cm atstarpi. Lai uzlabotu sēklu ievietošanas kvalitāti, sējas lemeši ir aprīkoti ar vagas veidošanas ierīci. Vēl viens jauninājums ir automātiskā kukurūzas sēklu atdalīšanas sistēma, kas uzrauga un pielāgo sēklu atdalīšanas kvalitāti. Šo sistēmu var uzstādīt arī vecākām sējmašīnām. Jaunums ir arī tas, ka mēslojuma uzraudzības sistēma automātiski brīdina operatoru, ja atsevišķi mēslojuma lemeši ir aizsērējuši.

Lemken Azurit 10 tagad tiek piedāvāta ar 200 litru ietilpības MicroHub 5 mēslojuma tvertni, kas ļauj ievietot mēslojuma mikrogranulas tieši blakus sēklām. Mikrogranulās ir ūdenī šķīstošas ​​barības vielas, kas augiem ir ātri pieejamas, tādējādi radot lieliskus apstākļus kultūru dīgšanai. Tas jo īpaši attiecas uz aukstu, sausu pavasara sezonu.

"Šī iespēja tiek piedāvāta Azurit sējmašīnām līdz 8 rindām. Šī ierīce nav paredzēta tikai jaunām sējmašīnām. Atkarībā no Azurit 9 ražošanas gada, tiks piedāvāti attiecīgi modernizēšanas komplekti vecākiem modeļiem. Sistēmu kontrolē, izmantojot Azurit termināli. Mēslojuma daudzumu var pielāgot no 1 līdz 40 kg/ha. Dozēšanas iekārta tiek darbināta ar elektrību un granulas pneimatiski tiek ievietotas sēklu vadziņā, tāpēc precizitāte ir ļoti augsta," saka Bernds Valtvijs, Lemken precīzās sējmašīnas tehnoloģijas vadītājs.

Azurit 10 darba platumi (3 – 6 m) un tilpums (600 litru) ir tādi paši kā aizejošajiem Azurit 9 modeļiem, tāpat kā saderība ar Compact Solitair un Solitair 25 KA, kā arī ar frontālo tverni Solitair 23 un Solitair 12 SW.

 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...