Menu




JCB Loadall kompaktais iekrāvējs ar DualTech VT

Ziņas 11.08.2021   

JCB Loadall kompaktais iekrāvējs ar DualTech VT

Jaunā JCB vidējās klases teleskopisko iekrāvēju Loadall klāsta kompaktākā modeļa 532-60 Agri Super galvenās iezīmes ietver DualTech VT transmisiju, kā arī dažus degvielas taupīšanas pasākumus.

Mazām un vidējām lopkopības saimniecībām paredzētais 532-60 Agri Super ir aprīkots ar pilna izmēra Command Plus kabīni. Iekšpusē ir pneimatiskās balstiekārtas sēdeklis ar rokas balstā uzstādītu kursorsviru. Rokas balsta galā ir pārslēdzēji, lai iestatītu dzinēja apgriezienus un maksimālo hidrostatiskās transmisijas ātrumu, kas ir daļa no DualTech VT transmisijas Flexi režīma.

Braukšanas režīmā mašīna tiek darbināta tradicionāli, nospiežot akseleratora pedāli, taču precīzāka dozēšana notiek viegli nospiežot bremžu pedāli, bet faktiski neiedarbinot bremzes. Pārsniedzot 19 km/h, pārnesumkārba darbojas automātiski, elektroniski modulētiem sajūga blokiem pārslēdzoties starp trim mehāniskiem pārnesumiem līdz maksimālajam ātrumam 40 km/h.

Ekonomiskais režīms ierobežo 130 ZS DieselMax dzinēja maksimālos apgriezienus līdz 1700 apgr./min, bet jaudas iestatījumos tiek izmantots pilns dzinēja apgriezienu diapazons.

Vēl viens degvielas taupīšanas pasākums visiem V pakāpes Loadall teleskopiskajiem iekrāvējiem ir tāds, ka dzinējam ir režīms, kad tas automātiski izslēdzas pēc noteikta perioda darbojoties tukšgaitā.

532-60 Agri Super celtspēja ir 3,2 t līdz pilna augstuma pacelšanai 6,22 m, un strēle nodrošina 1,4 t slodzi horizontālā virzienā uz priekšu 3,33 m attālumā no priekšējiem riteņiem.

Standarta riepas ir 460/70 R24, bet izvēles izmērs 380/75 R20 samazina kopējo mašīnas augstumu no 2,49 m līdz 2,42 m.

Jaunajam iekrāvējam standarta komplektācijā ir 140 l/min, 240 bāru slodzes jutīga hidrosistēma.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...