Menu




Kramer viedā piederumu stiprinājuma sistēma

Ziņas 04.08.2021   

Kramer viedā piederumu stiprinājuma sistēma

Kramer iekrāvēju ātrās pievienošanas un bloķēšanas sistēmas jaunākā versija ļauj operatoram automātiski un droši piestiprināt un hidrauliski bloķēt darba piederumus, neizkāpjot no kabīnes. Jaunā Kramer stiprinājuma sistēma pašlaik ir pieejama Kramer KL modeļiem.

Darba piederumu hidraulisko bloķēšana uz iekrāvējiem tagad piedāvā lielākā daļa iekrāvēju ražotāju. Taču tā ikdienā ir noderīga tikai tad, ja tiek izmantoti agregāti bez hidrauliskajiem savienojumiem, jo, lai nofiksētu darba piederumu, nav jākāpj ārā no kabīnes. Lietojot, piemēram, rituļu satvērēju, darba piederumu hidrauliskā bloķēšana kļūst mazāk nozīmīga, jo joprojām ir jāizkāpj no kabīnes un jāpievieno hidrauliskie pievadi.

Kramer ir atradis risinājumu, lai operators neizkāpjot no iekrāvēja kabīnes varētu pieslēgt gan darba piederumus, gan arī hidrauliskos pievadus. Kramera risinājums esot unikāls, līdz šim vienīgais tirgū pieejamais. Viedā piederumu stiprināšanas sistēma ir vienkārša – bloķēšanas hidrocilindros vienā darbībā tiek veikti divi darbi: agregāts tiek bloķēts pie iekrāvēja un vienlaikus tiek pievienota hidrauliskā sistēma. Tas ietaupa operatora laiku, jo nav nepieciešams kāpt ārā no kabīnes, lai savienotu hidrauliskos pievadus. Šo sistēmu ieteicams izvēlēties ar oriģinālajiem agregātiem, lai gan standarta piederumus ir iespējams savienot ar standarta savienojumiem. Tātad iekrāvējus ar jauno Smart Attach sistēmu varēs izmantot arī kopā ar veciem darba agregātiem.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...