Menu




Mēslojuma nemainīgas izkliedes modelis

Ziņas 21.06.2021   

Mēslojuma nemainīgas izkliedes modelis

Francijas ražotājs Sulky-Burel izstrādājis risinājumu, kas uztur nemainīgu mēslojuma izkliedēšanas modeli neatkarīgi no traktora kustības ātruma.

Ātruma kontroles sistēma tika izstrādāta balstoties uz Francijas zinātnieku pētījumiem, ka mēslojuma izplatīšanas kvalitāte mainās atkarībā no traktora kustības ātruma.

Divu gadu laikā (pirmais gads tika veltīts integrēšanai ISOBUS programmatūrā; otrais – lauka testiem un AEF sertifikāta iegūšanai) ierīce ir integrēta Sulky Econov sistēmā un darbojas, izmantojot traktora GPS ātruma informāciju.

Šī patentētā tehnoloģija, mainoties traktora braukšanas ātrumam, nemaina disku griešanās ātrumu bet gan vietu, kur mēslojums uz tiem nokrīt. Tiek apgalvots, ka šī koncepcija garantē vienmērīgu izplatīšanu, traktoram uz lauka palielinot vai samazinot ātrumu.

Šī gada SIMA virtuālās izstādes inovāciju balvas sudraba medaļas ieguvēji, ar ātruma kontroli aprīkotie Sulky modeļi (X40 + Econov un X50 + Econov) no septembra būs pieejami Eiropā.

Sulky X40 + ir pieejams darba platumos 24 – 50 m un ar tvertnes tilpumiem 1900 – 3200 l. Sulky X50 + tiek piedāvāts darba platumā 24 – 50 m ar tvertnes tilpumu no 2400 – 4200 l.

 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...