Menu




Digitālā lauksaimniecības izstāde YOUNIVERSE

Ziņas 09.04.2021   

Digitālā lauksaimniecības izstāde YOUNIVERSE

New Holland aicina apmeklēt digitālo lauksaimniecības izstādi YOUNIVERSE, kas norisināsies no 9. līdz 18. aprīlim.

Izstādes apmeklētāji redzēs dažādus produktus lauku saimniecības vidē ar piekļuvi plašam multimediju saturam, 3D simulācijām un izsmeļošai informācijai par tehniku. Citus produktus varēs skatīt īpašā YOUNIVERSE virtuālās pasaules izstāžu zonā, kur arī būs saņemama plaša informācija par New Holland ražojumiem.

Starp produktiem būs New Holland jaunākie produkti – Big Baler 1290 Packer ķīpu prese, CH7.70 Crossover Harvesting kombains, T6160 Dynamic Command traktors, W170D iekrāvēji, kā arī jaunie agregāti. Šajā zonā būs skatāms arī rekordu uzstādījušais CR10.90 Revelation kombains un T7.315 Heavy-Duty traktors, kā arī T6.180 Methane Power traktors, kurš šogad tiks iekļauts New Holland piedāvājumā.

12. aprīlī plkst. 20.00 pēc Latvijas laika New Holland piedāvās tiešraidi šim pasākumam īpaši paredzētajā tiešsaistes YOUNIVERSE TV kanālā. Pasākumu vadīs New Holland zīmola prezidents Karlo Lambro un Lielbritānijas TV raidījumu vadītāja Nikija Šīldsa. Viņi iepazīstinās auditoriju ar jaunākajiem notikumiem uzņēmumā un arī ar novatoriskākajiem produktiem.

YOUNIVERSE apmeklētājiem būs pieejams saturs, kuru piedāvās uzņēmuma eksperti, pārstāvji no tādām ietekmīgām organizācijām kā, piemēram, CEMA (Eiropas Lauksaimniecības tehnikas asociācija) un DLG (Vācijas Lauksaimniecības sabiedrība) un no lauksaimniecības pārtikas sektora.

Bezmaksas reģistrācija YOUNIVERSE apmeklējumam no 9. aprīļa vietnē https://youniverse.cnhindustrial.com/

 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...