Menu




Trioplast ķīpu plēve no pārstrādāta polietilēna

Ziņas 11.12.2020   

Trioplast ķīpu plēve no pārstrādāta polietilēna

Trioplast – viens no lielākajiem polietilēna plēves ražotājiem Eiropā iepazīstina ar pirmo augstākās kvalitātes plēvi Triowrap Loop, kas izgatavota no izlietotas un pārstrādātas plastmasas.

Patentētajai plēvei, kas drīzumā parādīsies tirgū, ir tādas pašas īpašības kā standarta Triowrap, taču tā ir videi draudzīgāka un samazina ekoloģisko pēdu par 22%. Tās ražošanā tiek izmantoti vairāk nekā 30% pārstrādātu izejvielu, no kurām vismaz 25% iegūst no PCR (angl. post consumer recycled), jeb atkārtoti pārstrādātas plastmasas.

Pirmo reizi ķīpu iesaiņošanas plēve, kas izgatavota no otrreizējās pārstrādes materiāliem, tika prezentēta izstādē Agritechnica 2019. Šis iesaiņojums samazina ietekmi uz vidi vismaz par 22%.

Aizvadītajā sezonā Triowrap Loop tika pārbaudīts lauka testos un produkts pierādīja savas labākās īpašības dažādos apstākļos un ar dažādu ražotāju mašīnām. Neatkarīgi no presējamās masas un presējamās masas formas (ruļļos vai kvadrātveida ķīpās), Triowrap Loop apliecināja tādas pašas fizikālās īpašības kā standarta Triowrap iesaiņošanas plēvei. Triowrap Loop tiks ražota gaiši zaļā nokrāsā, tādējādi samazinot siena kvalitātes pasliktināšanās risku, kas rodas lopbarību ietinot tumšā plēvē.

Trioplast Group ir viens no lielākajiem Eiropas polietilēna plēvju ražotājiem iepakojuma un higiēnas nozarē. Kopš 1990. gadiem uzņēmums ir aktīvs ilgtspējīgu, videi draudzīgu risinājumu izstrādē un šādu tehnoloģiju izmantošanā. Produktu portfelī ir plašs bioloģisko produktu klāsts, kas izgatavots no pārstrādātām, atjaunojamām izejvielām.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea piekabināmo precīzās sējas pneimatisko sējmaš...

Ziņas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

Pagājušajā nedēļā Somijā norisinājās John Deere H sērijas ha...

Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...