Menu




Kāpurķēžu Fendt 1100 MT ar bezpakāpju transmisiju

Ziņas 26.08.2020   

Kāpurķēžu Fendt 1100 MT ar bezpakāpju transmisiju


Fendt 1100 MT kāpurķēžu traktoram jaunākais papildinājums ir nepārtraukti mainīgā transmisija (CVT).

Tiesa, pagaidām šī bezpakāpju transmisija tiks piedāvāta tikai Ziemeļamerikas tirgum. Ražotājs gan sola tuvākajā laikā paziņot, kādi jauni risinājumi būs pieejami Eiropai paredzētajos Fendt kāpurķēžu modeļos.

Līdz šim Fendt 1100 MT bija pieejams tikai ar Caterpillar Full Power Shift 16F/4R spēka pārnesumkārbu ar visu pārnesumu pārslēgšanas iespēju kustībā.

Fendt 1100 MT sērijā ietilpst četri modeļi. MAN sešcilindru 15,2 litru dzinēja versijām: 1151. (511 ZS), 1156. (564 ZS) un 1162. (618 ZS). Sērijas flagmanis 1167. modelis ar 16,2 litru dzinēju attīsta līdz 673 ZS un tiek uzskatīts par jaudīgāko kāpurķēžu traktoru tirgū.

Pie citām jaunām funkcijām pieder MTS Smart Ride sliežu sistēma un jaudīga divu kontūru hidrauliskā sistēma, kas sasniedz 439 l/min. eļļas plūsmu. Ir arī citas kāpurķēžu balasta iespējas un divas jaunas aizmugures āķu sistēmas, kā arī regulējama trīspunktu balstiekārtas sistēma un vēl citi jauninājumi. Opciju sarakstā ir Smart Ride Plus izlīdzināšanas sistēma, kas nodrošina lielāku braukšanas komfortu gan strādājot tīrumā, gan uz ceļa.

Fendt turpina Challenger kāpurķēžu traktoru iesāktās tradīcijas. 1987. gadā Challenger bija pirmais ražotājs, kas prezentēja jaunas paaudzes vilces traktoru ar pastiprinātām gumijas kāpurķēdēm. Šie kāpurķēžu traktori ir vienīgie tirgū, kas paredzēti tikai lauksaimnieciskai izmantošanai un nav veidoti uz augstas veiktspējas riteņtraktoru bāzes.
Kāpurķēžu modelis Fendt 1100 MT ir labi zināmo, vispāratzīto Challenger MT800E traktoru turpmāka attīstība.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Avesco pārņem Magni teleskopisko iekrāvēju izplatīšanu Latvijā

Avesco pārņem Magni teleskopisko iekrāvēju izplatīšanu Latvijā

Industriālās tehnikas pārdošanas un servisa pakalpojumu uzņē...

Ziņas

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea piekabināmo precīzās sējas pneimatisko sējmaš...

Ziņas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

Pagājušajā nedēļā Somijā norisinājās John Deere H sērijas ha...