Menu




Jaunās Nokian Ground King riepas

Satura mārketings 16.07.2020   

Jaunās Nokian Ground King riepas


2019. gadā izlaistās Nokian Ground King hibrīda protektora traktoru riepas, iespējams, ir pirmās, kas nodrošina jauna līmeņa efektivitāti gan uz lauka, gan uz ceļa. Riepas ir paredzētas plašam lietotāju lokam, īpaši daudznozaru saimniecībām, lauksaimniecības uzņēmumiem, tehnikas iznomātājiem, kuri atbilstošo tehniku izmanto plaša spektra tehnoloģiskām darbībām.

Vispārējā tendence ir tāda, ka, jo vairāk tehnika ir paredzēta dažādu darbu veikšanai, jo lielāka būs tās izmantošanas transporta darbos. Šīs situācijas risināšanai ir izstrādātas jaunās Nokian Ground King riepas, kuru raksturlielumi ir piemēroti ne tikai lauksaimniecības, mežsaimniecības,  industrālajos, bet arī transporta darbiem.

Pateicoties uzlabotajai Hybrilug tehnoloģijai, jauno riepu īpašības mainās atkarībā no darba vides un seguma.

Riepai ir radīts revolucionārs protektora raksts

 

Ieguvumi: universāls riepu pielietojums, liela kravnesība, laba nodilumizturība, teicams braukšanas komforts.

Izmantojot uzlaboto Hybrilug tehnoloģiju, jaunajām riepām ir daudz priekšrocību transporta darbā: zemāka rites pretestība, lēnāks nodilums un zemāks troksnis, tādējādi uzlabojot braukšanas komfortu. Lēnāku nodilumu nodrošina īpašs, nodilumizturīgs gumijas maisījums un lielāks kontakta laukums ar kontakta virsmu. Jaunajiem hibrīda formas zariem ir labas pašattīrīšanās īpašības, kas nozīmē īsāku ceļu riepu attīrīšanai izbraucot no lauka.

Vēl viena svarīga iezīme ir tā, ka jaunās riepas ir paredzētas lielākām kravām. 

Ķīles Universitātes Lauksaimniecības fakultātes Lauksaimniecības zinātnes departaments nolēma izmēģināt Nokian Ground King riepas dažādos tipiskos apstākļos. Ilgtermiņa pārbaudēs vidējās jaudas Fendt 724 Vario traktoram tika uzstādītas Nokian Ground King sērijas riepas. Cits tieši tāda paša modeļa traktors tika aprīkots ar cita ražotāja standarta riepām. Traktori 62% sava laika pavadīja uz lauka (pļaušana, vālošana, ražas novākšana un aršana) un 38% laika pavadīja uz ceļa.

Dziļās aršanas laikā veiktie mērījumi atklāja, ka Nokian Ground King riepas labāk pievada jaudu zemei, izbuksējot par 2% mazāk nekā otras izmēģinājuma riepas. 

Nokian Ground King riepu lielākā protektora laukuma attiecība radīja mazāku slodzi augsnei un veicināja ātrāku zāles ataugšanu pēc pārbraukšanas pirmajā un otrajā pļāvumā, paaugstinot prognozēto ražīgumu par 29%.

Nokian Ground King demonstrēja arī būtiskus degvielas ekonomijas uzlabojumus. Smagās kultivēšanas darbu laikā degvielas patēriņš bija par 1,5 l/h (jeb 4%) mazāks, salīdzinot ar standarta profila riepām. Šī atšķirība bija vēl izteiktāka transportēšanas darbu laikā, ietaupot 2,4 l/h jeb vairāk nekā 9%, salīdzinot ar standarta profila riepām. 

Nokian Tyres sagaida, ka universālās, daudzfunkcionālās Ground King riepas būs NR. 1 riepas dažādai traktortehnikai.

Nokian Ground King riepas populārākajos izmēros pieejamas Baltyre Latvia SIA noliktavā! 

www.baltyre.lv





gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image

Jūs varētu interesēt arī


Satura mārketings

Automātiskās ugunsdzēšanas sistēmas smago spēkratu aizsardzībai

Automātiskās ugunsdzēšanas sistēmas smago spēkratu aizsardzībai

Par automātiskajām ugunsdzēšanas sistēmām stāsta Andrejs Sto...

Satura mārketings

Budissa tuneļu maisu tehnoloģijas iespējas un priekšrocības

Budissa tuneļu maisu tehnoloģijas iespējas un priekšrocības

Nav noslēpums, ka katrs skābbarības zuduma procents izmaksā...