Menu



Jaunie John Deere T5 un T6 kombaini

Ziņas 05.06.2024   

Jaunie John Deere T5 un T6 kombaini


John Deere iepazīstina ar jaunajaiem 2025. gada T5 un T6 kombainiem, kuriem galvenais inovāciju uzsvars likts uz produktivitāti un vadītāja komfortu.

Jaunajās John Deere T5 un T6 kombainu sērijās iekļauti astoņi modeļi ar dzinēja jaudu 305 līdz 466 ZS. Pateicoties inteliģentajai dzinēja apgriezienu vadībai, dzinēja apgriezieni tiek automātiski samazināti, braucot pa ceļu, norāda ražotājs.

Jaunie T5 un T6 ir pārņēmuši X9 sērijas kabīni un, saskaņā ar John Deere teikto, piedāvā lielāku komfortu vadītājam. Šī kabīne efektīvi pasargāta no putekļu iekļūšanas. Papildaprīkojumā pieejamais ActiveSeat II sēdeklis piedāvā pilnībā elektronisku regulēšanu, klimata kontroli un elektroniskās piekares tehnoloģiju.

Jaunas graudu tvertnes iespējas un palielināts izkraušanas ātrums

Lai nodrošinātu netraucētu labības plūsmu, slīpais pacēlājs ir konstruēts tā, lai tas būtu tieši tikpat plats kā ieplūdes kanāls.

Jaunie kombaini piedāvā jaunas graudu tvertnes iespējas līdz 13 500 l T6 sērijai un 11 500 l T5 modeļiem. Turklāt izkraušanas ātrums ir palielināts līdz 150 l/s un regulējamā izmešanas piltuve atvieglo izkraušanu.

Papildaprīkojumā pieejamā HillMaster tehnoloģija var kompensēt nogāzes ar slīpumu līdz 22%.

Sensori, dati un elektronika

Kombainus pēc izvēles var aprīkot ar integrēto StarFire 7500 uztvērēju un vairākiem G5 CommandCenter displejiem. Piemēram, mašīnas funkcijas var parādīt vienā ekrānā, un tādas programmas kā AutoPath, Machine Sync vai Grain Sensing var parādīt otrā ekrānā.

Izmantojot Machine Sync, kombainieris kontrolē ātrumu, braukšanas virzienu un līdzbraucošās piekabes stāvokli, lai veiktu izkraušanu braucot ar maziem zaudējumiem un bez stresa.

Graudu sensora tehnoloģija nodrošina mitruma, olbaltumvielu un cietes mērījumus reāllaikā, piemēram, kviešos un miežos, lai ražas novākšanas laikā reāllaikā pārbaudītu ražas īpašības.

 



Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Jaunie Cupra Formentor un Cupra Leon Sportstourer ierodas Latvijā

Jaunie Cupra Formentor un Cupra Leon Sportstourer ierodas Latvijā

Cupra automobiļus klientiem Latvijā uzņēmums Autobrava Motor...

Ziņas

Saldū atklāts rekonstruētais Stokker Agritech centrs

Saldū atklāts rekonstruētais Stokker Agritech centrs

Pēc 10 mēnešus ilgas rekonstrukcijas atklāts jaunākais Stokk...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija numurā, kā jau ierasts, piedāvājam visdaž...