Menu




John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

Ziņas 29.04.2024   

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas


Pagājušajā nedēļā Somijā norisinājās John Deere H sērijas harvesteru un forvarderu prezentācija. Vērienīgajā pasākumā dīleri, mediji un lielākie klienti no visas pasaules tika iepazīstināti ar jaunās H sērijas lielākajiem modeļiem – harvesteriem 1270H un 1470H, kā arī forvarderiem 2010H un 2510H.

Forvarderu klāsta jaunpienācēji – 20 tonnu kravnesības modelis 2010H un 25 tonnu kravnesības modelis 2510H, kā arī lielās klases harvesteri 1270H un 1470H paredzēti valstīm ar liela apjoma mežizstrādes platībām, piemēram, Zviedrijai, ASV, Kanādai, Brazīlijai un Austrālijai. Latvijas tirgum no šiem pirmajiem H klases modeļiem aktuālākais ir harvesters 1270H.

Jāpiebilst, ka no līdzšinējās G sērijas klāsta ar jaunās H sērijas mašīnām pagaidām ir aizstāti tikai šie četri lielākie modeļi. John Deere mežizstrādes tehnikas rūpnīcā Somijas pilsētā Joensū joprojām tiek ražoti līdzšinējās G sērijas salīdzinoši mazākie modeļi, kurus tuvāko gadu laikā pakāpeniski aizstās jaunā H sērija.

H sērijas harvesteru dzinējam ir par 10% lielāka jauda un griezes moments. Jaunā hidraulika ar trim sūkņiem nodrošina lielāku hidraulisko jaudu un lielāku darba spiedienu. Optimizētā sistēma nodrošina līdzsvarotu degvielas ekonomiju. Jaunā Active Frame Lock sniedz lielāku stabilitāti, strādājot uz stāvām nogāzēm vai līdzenas zemes. Tas atvieglo darbu, kad izlice ir uz sāniem un nodrošina operatoram lielāku darba zonu.

Salīdzinot ar G sēriju, H sērijas harvesteri ļauj ievērojami palielināt produktivitāti pie samazināta degvielas patēriņa uz vienu novākto kubikmetru.

Jaunā H7 izlice harvesteriem piedāvā par aptuveni 10% lielāku pacelšanas jaudu un pagrieziena griezes momentu. Jaunajai H9 izlicei ir arī tāds pats 10% celšanas jaudas pieaugums, un pagrieziena griezes moments ir par 5% lielāks nekā iepriekšējā modelī.

John Deere lielās klases H sērijas harvesteriem 1270H un 1470H ir jauna aizmugures šasija ar uzlabotu dzinēja, hidrauliskās eļļas un degvielas tvertņu un sūkņu novietojumu, kas kopumā uzlabo oeratora komfortu un apkārtnes pārredzamību. Aizmugures daļa ir nolaista, ievērojami uzlabojot aizmugures redzamību. Jaunajai kabīnei ir palielināts griešanās leņķis par 30 grādiem uz katru pusi. Kopā kabīne tagad griežas par 220 grādiem. Rotējošā un izlīdzināmā kabīne tagad ir standarts lielajai H sērijai. Mašīnu dizains atspoguļo John Deere sadarbību ar BMW Design Works.

Intelligent Boom Control sistēmas piedāvātās priekšrocības ir atzītas kopš 2013. gada. IBC 2.0 tagad ir lielo H sērijas harvesteru standarta funkcija.

Kabīne nodrošina komfortu harvesteru un forvarderu operatoriem, un ergonomikai ir svarīga loma produktivitātē. Jaunais salona dizains ir balstīts uz operatora atsauksmēm. Salona interjerā izmantoti troksni izolējoši materiāli. Pārceltās svaiga gaisa ieplūdes atveres un uzlabota klimata kontrole nodrošina stabilu temperatūru mainīgos apstākļos.

Jaunā H sērija ir aprīkota ar efektīvāku apgaismojumu, lai uzlabotu redzamību visā darba zonā. Jaunais interjera dizains sniedz operatoram vairāk vietas mantu glabāšanai. Citas funkcijas ietver jaunu sekundāro displeju mašīnas bāzes funkcijām un kamerām, vairākas uzlādes kontaktligzdas. Jaunās sēdekļu iespējas ietver ādas sēdekli un pastiprināto sēdekli. Sēdekļu ventilācija ir pieejama ar visām sēdekļu opcijām.

Intelligent Cabin Key sistēma ir personīgā tālvadības atslēga mašīnas atbloķēšanai – atslēdzot durvis tagad ieslēdzas arī dators un TimberMatic vadības sistēma ar operatoram raksturīgām konfigurācijām.

Jaunā TimberMatic H automatizācija piedāvā vizuāli uzlabotu, intuitīvu lietotāja saskarni, kas paredzēta mežsaimniecības profesionāļiem. Pilnībā pārveidotais lietotāja interfeiss ir vienkāršāks un vieglāk pieejams. H automatizācijas sistēma rada kopēju un konsekventu lietotāja pieredzi visiem mežsaimniecības produktiem. Jaunā vizualizācija ietver nakts un dienas gaismas skata iespējas.

Lielā H sērija, kas aprīkota ar John Deere digitālajiem risinājumiem un dzīves cikla pakalpojumiem, pārstāv mežizstrādes nākotni. H sērijas priekšrocības nodrošina TimberMatic H automatizācija ar pilnībā integrētām kartēm no John Deere savienojamības, nodrošinot reāllaika datu koplietošanu un paplašinot globālo pārklājumu. Uz kartes balstītu vizualizāciju un reāllaika iekļaušana informācijas apmaiņa nodrošina efektīvu vietas plānošanu. Mūsdienu programmatūra nepārtraukti attīstoties datu integrācijas iespējām, veido pamatu ražošanas sistēmai, kas atbilst nozares vajadzībām gan šodien, gan nākotnē.

 



gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image

Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Jauni izmēri Alliance Agriflex+ 372 riepām

Jauni izmēri Alliance Agriflex+ 372 riepām

Yokohama-ATG (Y-ATG) paplašina savu piedāvājumu ar 15 jaunie...

Ziņas

JCB laiž klajā ekskavatoru 370X

JCB laiž klajā ekskavatoru 370X

Celtniecības un lauksaimniecības tehnikas ražotājs JCB ir pa...

Ziņas

Avesco pārņem Magni teleskopisko iekrāvēju izplatīšanu Latvijā

Avesco pārņem Magni teleskopisko iekrāvēju izplatīšanu Latvijā

Industriālās tehnikas pārdošanas un servisa pakalpojumu uzņē...