Menu




Avesco Rent Baltics uzsāk darbību Latvijā

Ziņas 07.05.2020   

Avesco Rent Baltics uzsāk darbību Latvijā

Šveices būvniecības tehnikas nomas uzņēmums Avesco Rent atvēris pirmo filiāli Latvijā. Zīmols ar vairāk nekā 30 gadu biznesa pieredzi Rīgas nomas punkta izveidē investējis vairāk nekā 7 miljonus eiro. Tuvākajos gados uzņēmums plāno paplašināties un izvērst savu filiāļu tīklu visā Latvijā un citās Baltijas valstīs.

Šveices uzņēmums Avesco Rent pirms sešiem gadiem uzsāka piedāvāt tiešsaistes celtniecības tehnikas nomas pakalpojumus. Pēdējo gadu laikā uzņēmuma darbība izvērsta Lietuvā un Igaunijā, turklāt aprīlī pirmais nomas punkts atklāts arī Latvijā. Patlaban Eiropā darbojas jau 35 filiāles, bet septiņas no tām atrodas Baltijas valstīs. Latvijas un kaimiņvalstu klientiem tiek piedāvātas vairāk nekā 1000 tehnikas vienības un jau tuvākā nākotnē plānota paplašināšanās.

 

 

Esam progresīvi, kā arī tiecamies izmantot mūsdienu tehnoloģijas un digitalizāciju, lai tehnikas nomu padarītu vienkāršāku, pieejamāku un ietaupītu klientu laiku. Pārliecinošiem risinājumiem un uzticamiem partneriem būvniecības jomā ir augsta nozīme, tādēļ pakalpojums pilnībā atbilst klientu vajadzībām. Pie kam šī brīža apstākļos bezkontakta noma ir īpaši droša un ērta iespēja,” stāsta Avesco Rent izpilddirektors Vincents Albasini.

Rīgas filiāles izveidošanā investēti aptuveni 7 miljoni eiro, taču visās Baltijas valstīs kopā vairāk nekā 15 miljoni eiro. Uzņēmums patlaban uzsāk darbu Rīgā, taču nomas pakalpojumi tiek sniegti visā Baltijā. Lai būtu vēl tuvāk mūsu klientiem, tuvākajā laikā plānojam paplašināt filiāļu tīklu arī citur Latvijā,” saka V. Albasini.

 

 

Tiešsaistē būs iespējams ērti veikt pasūtījums, noskaidrot izmaksas, kā arī sekot līdzi pasūtījumu izpildei un rēķinu plūsmām. Pakalpojums pieejams no jebkuras vietas, jebkurā laikā un visu diennakti. Lai vēl vairāk atvieglotu nomas procesu, maijā plānots atklāt arī mobilo lietotni.

Noma tiešsaistē nav vienīgais veids, kā sadarboties ar Avesco Rent – Rīgas filiālē apvienota pieredzējušu profesionāļu komanda, kura sniegs padomus un piemeklēs atbilstošākos risinājumus ne tikai tiešsaistē, bet arī sazinoties telefoniski vai tiekoties klātienē. Taču jāņem vērā, ka līdz ārkārtas stāvokļa beigām vēlams dot priekšroku attālinātai komunikācijai, klātienē risinot tikai īpašus gadījumus un par tikšanos vienojoties iepriekš.

Avesco Rent ir oficiālais Caterpillar zīmola The CAT Rental Store celtniecības aprīkojuma pārstāvis Baltijas valstīs, Šveicē un kopš šī gada arī Somijā. Uzņēmums pārstāv ne tikai Caterpillar produktus, bet arī citus zīmolus un tehniku. Baltijā pirmajos gados būs pieejama galvenokārt plaša piedāvājuma celtniecības tehnika, pacēlāji un ģeneratori.

 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...