Menu




Kuhn SH 600 sīksēklu sējmašīna

Ziņas 27.04.2020   

Kuhn SH 600 sīksēklu sējmašīna


Kuhn SH 600 sējmašīna ir saderīga ar ļoti plašu minimālās augsnes apstrādes kultivatoru klāstu un to var izmantot visu veidu sēklas vai mēslojuma iestrādei ar izsējas normu 1 līdz 430 kg/ha.

SH 600 (600 litru tvertnes tilpums) ir aprīkota ar Kuhn Venta dozatoru un 16, 20 vai 24 izvadiem no sadales galvas. Iekārta paredzēta vienmērīgai sēklas izkliedēšanai darba platumā no 3 līdz 9 metriem. Sēkla tiek sadalīta caur izplūdes difuzoriem, kas atrodas kultivatora veltņa priekšā.


Sējmašīna SH 600 paredzēta darbam ar Kuhn minimālās augsnes apstrādes un rugaines kultivatoriem Prolander, Performer, Optimer XL un Cultimer L 1000, taču ražotājs uzsver, ka šī iekārta ir pietiekami labi pielāgojama arī darbam ar citu ražotāju augsnes apstrādes agregātiem.

 



Precīzi un vienkārši izsējas iestatījumi tiek sasniegti, izmantojot Kuhn Quantron S2 vadības termināli, kas izsēju saskaņo ar pārvietošanās ātrumu. Terminālis arī uzrauga sēklu līmeni tvertnē, kā arī kontrolē ventilatora ātrumu un dozēšanas vienības parametrus.
SH 600 tvertne atbilst Big Bag maisu ietilpībai, un sējmašīna ir aprīkota ar kāpnēm un platformu, kas ļauj droši un ērti veikt uzpildi.



 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...