Menu




Lemken iepazīstina ar desmitmetrīgo Rubin 10

Ziņas 29.08.2023   

Lemken iepazīstina ar desmitmetrīgo Rubin 10

Lemken noslēdz savu Rubin disku kultivatoru klāsta virsotni ar desmit metru darba platuma modeli.

Jaunajam agregātam, neskatoties uz tā disku lielo diametru (645 mm), ir ES mēroga ceļu atļauja ātrumam līdz 40 km/h.

Tāpat kā mazākie Rubin 10 modeļi ar darba platumu līdz septiņiem metriem, arī Rubin 10/1000 var lepoties ar simetrisku disku izvietojumu, kas nodrošina degvielu taupošu darbību bez sānu iegrimes. Šo jauno disku kultivatoru var piestiprināt, izmantojot lodveida sakabi vai jūgstieņa cilpu, un ir pieejams hidrauliskais atbalsts, lai atvieglotu pievienošanu un atvienošanu.

Divas zobaino ieliekto disku rindas ļauj rūpīgi iestrādāt augu atliekas visā virsmas platumā no tikai septiņu centimetru augsnes dziļuma. 14 centimetru attālums starp rindām nodrošina darbu bez aizsprostojumiem pat ar lielu organisko vielu daudzumu. Katrs Rubin 10/1000 disks ir aprīkots ar pārslodzes aizsardzību ar slāpētu atsitienu, kas samazina rāmja slodzi.

Jaunais Rubin piedāvā vairāk priekšrocību, piemēram, tā darba sekcijām ir svārsta tipa piekare, lai nodrošinātu optimālu lauka kontūras ievērošanu. Ļoti nelīdzenā reljefā vai strādājot nogāzēs, izvēles iQ-Contour svārsta kompensācija garantē optimālu virsmas pielāgošanos. Turklāt hidrauliskā dziļuma regulēšana ļauj reaģēt uz mainīgiem apstākļiem un darba dziļumu var mainīt braukšanas laikā.

Pagriešanas procesā agregātu atbalsta veltnis, kuram ir īpaši spēcīgi gultņi. Pateicoties plašajam kontakta laukumam, iekārta ir stingri atbalstīta un samazina augsnes sablīvēšanos.

Rubin ir novatorisks arī transporta jomā. To var salocīt no kabīnes un veltņa patentētā locīšanas sistēma nodrošina platuma samazināšanos līdz trim metriem un augstumu līdz četriem metriem, lai atbilstu autotransporta prasībām visā ES.

Neskatoties uz lielo darba platumu, Rubin nav nepieciešams dārgs sistēmas turētājs. Traktoru un agregātu var elastīgi novietot, un tie ir droši uz ceļa pat ar ātrumu 40 km/h.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...