Menu




Krone atjaunina RX/ZX savācējpiekabes

Ziņas 28.08.2023   

Krone atjaunina RX/ZX savācējpiekabes

Jaunākajām Krone lopbarības savācējpiekabēm RX (33 līdz 40 m³) un ZX (43 līdz 56 m³) galvenā iezīme ir OptiGrass griešanas sistēma. Tai ir divas versijas: viena ar 40 asmeņiem (nominālais smalcināšanas garums līdz 37 mm), otrajai (54 asmeņi) griezuma garums ir līdz 28 mm. Tiek uzskatīts, ka tas ir ideāli piemērots, strādājot ar mitru skābbarību.

Nažu kasete ir hidrauliski nolaižama un paceļama, lai novērstu aizsprostojumus. Asmeņu nomaiņai kasete bez instrumentiem izbīdās uz kreiso pusi.

Ar 2,12 m plato savācēju zāli paceļ un padod rotora frēzei. Hidrauliskā piedziņa ļauj regulēt zaru ātrumu, un RX smalcināšanas rotors pārvada par aptuveni 25% lielāku jūgvārpstas apgriezienu skaitu, salīdzinot ar priekšgājēju (ZX jūgvārpstas jaudas plūsma ir palielināta līdz 10%).

Grīdas klājs ir aprīkots ar PowerLoad sistēmu, ar kuras palīdzību sensori pastāvīgi mēra spiedienu un piepildījuma līmeni, virzot ķēdes un grīdas līstes vienā no trim ātrumiem.

Jaunais elektroniskais uzpildes līmeņa sensors mēra ķēdes un grīdas virzību, attēlojot rādījumus terminālī (ZX un RX modeļi ir pieejami ar dažādiem vadības blokiem, sākot no DS 100 līdz ISOBUS CCI 800 un 1200 termināļiem). Visi RX un ZX modeļi, kas darbojas ar tandēma vai trim asīm, ir pieejami ar izkraušanas veltņiem vai bez tiem. Šarnīrveida sakabes stienis ar hidraulisko augstuma regulēšanu un piekari ir jauns.

Papildaprīkojumā ietilpst piespiedu stūrēšanas sistēma, pārsegi, svēršanas sistēma un 200 litru skābbarības piedevu aplikators uz savācēja vai rotora griezēja.

 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...