Menu




Berthoud jauns uzkarināmais smidzinātājs

Ziņas 06.07.2023   

Berthoud jauns uzkarināmais smidzinātājs

Berthoud iepazīstina ar jaunu uzkarināmā smidzinātāja kombināciju Heracles Evo.

Uzkarināmā smidzinātāja 1500 litru priekšējās un 2000 litru aizmugurējās tvertnes kombinācija gandrīz nodrošina pašgājēja ietilpību, un tā ir daudz izveicīgāka nekā līdzvērtīga tilpuma piekabināma versija.

Saskaņā ar franču ražotāja teikto, šo iekārtu īpaši izceļ datora kontrolieris. Uzpildes stacijā nav sviras vārstu, ir tikai viens skārienekrāna displejs. Tas darbojas kopā ar jebkuru kabīnē esošu ISOBUS saderīgu monitoru, nodrošinot automatizētu uzpildīšanu un sistēmu, kas regulē priekšējās un aizmugurējās tvertnes iztukšošanas ātrumu, lai saglabātu vienmērīgu masas sadalījumu starp traktora asīm.

Nepārtraukta pārvades sistēma nozīmē, ka šķidrums cirkulē starp abām tvertnēm, lai nodrošinātu viendabīgu maisījumu. Tāpat abas tvertnes var izmantot atsevišķi, vienu piepildot ar vienu produktu, otru ar citu. Tas ļauj operatoram uzklāt vienu agroķimikāliju vienai kultūrai, izskalot līnijas un pēc tam strādāt ar otru maisījumu, neatgriežoties bāzē.

Pieejamas dažādas sūkņu un spārnu iespējas platumā līdz 30 m. Tiek piedāvātas dažāda platuma sekciju vadības iespējas, līdz pat atsevišķām sprauslām.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea piekabināmo precīzās sējas pneimatisko sējmaš...

Ziņas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

Pagājušajā nedēļā Somijā norisinājās John Deere H sērijas ha...

Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...