Menu




Alliance lielākās traktoru riepas

Ziņas 29.06.2023   

Alliance lielākās traktoru riepas

Yokohama Off-Highway Tires (YOHT) vadošais zīmols Alliance nesen laidis klajā jaunus Agriflex+ 372 radiālo riepu izmērus traktoriem un kombainiem, tostarp izmēru VF750/75 R46, kas tagad ir līdz šim lielākais Alliance piedāvātais riepas izmērs.

VF750/75 R46 ir paredzēts vislielākajiem traktoriem un mašīnām, un nodrošina konkurētspēju, piedāvājot finansiāli izdevīgas un kvalitatīvas riepas. Alliance VF tehnoloģija nodrošina efektīvu augsnes aizsardzību, efektivitātes uzlabošanos un ražas pieaugumu.

Alliance Agriflex+ 372 riepu panākumus apstiprināja zinātnisks lauka eksperiments, ko 2021. gadā veica SEGES Innovation. Lauka pētījumu rezultāti atklāja Alliance VF riepu pozitīvo ietekmi salīdzinājumā ar parastajām riepām. Testēts uz traktora un piekabes kombinācijas, zemais Agriflex+ 372 un Agriflex+ 389 riepu spiediens uz pusi samazina sliežu ceļa dziļumu šķidro kūtsmēslu iestrādes laikā. Tajā pašā laikā riteņu izslīdēšana tika samazināta par 4,4 procentiem, un mērījumi parādīja zemāku augsnes sablīvēšanos "VF riepu sliedēs" augsnes zonā no 0 līdz 40 cm. Turklāt kukurūzas raža trasēs “VF riepu parauglaukumos” ievērojami pārsniedza ražu “parastajos riepu parauglaukumos” par aptuveni 12,9 ražas vienībām no hektāra, t. i., par aptuveni 10%. Pateicoties Alliance VF riepām – un atkarībā no šķidro kūtsmēslu izkliedētāja darba platuma – šie rezultāti nozīmē ražas pieaugumu no 1,5 līdz 2,2 procentiem no hektāra un aprēķināto peļņas pieaugumu, pateicoties lielākai ražai un samazinātai riepu izslīdēšanai līdz pat gandrīz 80 eiro par hektāru.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea piekabināmo precīzās sējas pneimatisko sējmaš...

Ziņas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

Pagājušajā nedēļā Somijā norisinājās John Deere H sērijas ha...

Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...