Menu




Amazone Precea sējmašīnu piekabināmie modeļi

Ziņas 24.05.2023   

Amazone Precea sējmašīnu piekabināmie modeļi


Amazone precīzās izsējas sējmašīnu klāstam pievienoti piekabināmie modeļi Precea 9000-TCC un 12000-TCC ar darba platumu attiecīgi 9,0 m un 12 m.

Abi modeļi piedāvā rindu platumu 700 mm, 750 mm un 800 mm. Centrālajā 2000 l sēklu tvertnē ietilpst līdz diviem lielajiem maisiem.

Centrālā sēklu padeves sēklu piegādes sistēma ar gaisa plūsmu nogādā sēklas no centrālās tvertnes uz atsevišķiem sēšanas agregātiem. Tur katras rindas sēklas uz laiku tiek uzglabātas nelielā uztveršanas blokā. Kad tas ir pilns, uzglabātā sēkla automātiski pārtrauc gaisa plūsmu, izslēdzot turpmāko padevi. Kad sēklu līmenis pazeminās, gaisa plūsma atsākas un no galvenās tvertnes izvada jaunas sēklas. Izmantojot šo sistēmu, katrs sēšanas agregāts tiek neatkarīgi apgādāts ar sēklām bez nepieciešamības pēc elektroniskiem sensoriem vai vadības ierīcēm.

Jaunajām piekabināmajām versijām tiek izmantoti PreTeC sēšanas agregāti, kas atrodamas citās Precea sējmašīnās. Gaisa spiediens nospiež sēklu pret vienu vienību, kas samazina elektrisko piedziņu enerģijas patēriņu atsevišķām rindām. Optiskie sensori palīdz novērst kļūdas vai dubultošanos.

Vagu veidotāji kontrolē sēklu ievietošanu un divus nesošos veltņus, un hidrauliski regulējamais lemeša spiediens uztur vienmērīgu dziļumu.

ElectricDrive elektriskā atdalīšanas piedziņa tiek vadīta ar ISOBUS termināli un piedāvā konkrētai vietai specifisku ātruma kontroli, izmantojot GPS un lauka zonu kartes. 6000 l divdaļīgā tvertne ļauj vienlaicīgi iestrādāt arī mēslojumu.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Krone un Lemken kopīgi izstrādātajam autonomajam transportlī...

Ziņas

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl Agrartechnik GmbH prezentē savu jaunāko produktu – SZ...

Ziņas

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Uzņēmums New Holland pilnveidojis savu T8 Genesis traktoru 2...