Menu




Cobra sijāšanas kausi

Ziņas 04.04.2023   

Cobra sijāšanas kausi


Somijā ražotie Cobra sijāšanas kausi paredzēti izmantošanai otrreizējās pārstrādes procesos un dažādu veidu augsnes materiālu sijāšanai un šķirošanai.

Ar Cobra sijāšanas kausu var sijāt, atdalīt, sajaukt, šķirot, drupināt un smalcināt tādus dažādus materiālus, kā augsne, mulča, kūda, otrreizējās pārstrādes materiāli, būvgruži, mēslojums, cauruļvadu līniju piebēršanas materiālu, māls un citi materiāli. Visu nepieciešamo apstrādes un pārkraušanas darba procesu var vienlaikus paveikt vienā operācijā.

Plašajā Cobra sijāšanas kausu klāstā ir iekļautas četru dažādu modeļu XS, S, L un K sērijas. XS sērija ir mazāko kausu sērija, kas paredzēta mašīnām ar masu 1,5 – 13 tonnas. S sērija ir standarta sērija, kas paredzēta 5 – 26 tonnu mašīnām. L sērija ir augstas ietilpības sērija 8 – 50 tonnu mašīnām. K sērijas oriģinālo sijāšanas kausu sērija ir aprīkota ar vertikāliem ruļļiem un paredzēta 16 – 30 tonnu ekskavatoriem.

Cobra sijāšanas kausus var uzstādīt ekskavatoriem, riteņu iekrāvējiem, mini iekrāvējiem, teleskopiskajiem iekrāvējiem, traktoriem un daudzām citām mašīnām. Cobra sijāšanas kausiem ir dažādu veidu ruļļi, kas paredzēti sijāšanai, drupināšanai, smalcināšanai un sagriešanai. Ruļļi ir paredzēti darbam ar dažādiem materiāliem un dažādiem pielietojumiem. Pieejamie frakcijas izmēri ir 10 – 100 mm.

Cobra sijāšanas kausiem ir pieejami dažādi piederumi, piemēram, augstas izturības un īpaši augstas izturības komplekts, kas palielina nodilumizturību, satur maināmu dilstošo asmeni, atsevišķu vai dubulto piedziņas transmisiju, hidrauliskos motorus bez drenāžas līnijas, inteliģentas jaudas vadības vārstu un papildu malas materiāla noturēšanai kausā sijāšanas laikā un ražības palielināšanai.

Latvijā Cobra sijāšanas kausus piedāvā Tehlab SIA. Uzņēmums un tā darbinieki šajā nozarē darbojas vairāk nekā 10 gadus. Uzņēmumam ir plaša pieredze darbā ar izplatītāko tipu mašīnām, kas ir pieejamas Latvijā. Latvijas klientiem jau ir piegādāti vairāki desmiti Cobra sijāšanas kausu. Klienti ir apmierināti ar Cobra kausu sniegtajām mobilās apstrādes iespējām un dažādajām Cobra sijāšanas kausu pielietošanas iespējām dažādos pielietojumos.

 





gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image

Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...