Menu




Ātrāka un pieejamāka precizitāte

Ziņas 14.03.2023   

Ātrāka un pieejamāka precizitāte


John Deere jaunā G5 displeju saime un JDLink M modems padara precīzās lauksaimniecības tehnoloģijas ātrākas, jaudīgākas un pieejamākas.

Pilnas HD izšķirtspējas G5, kas tiek uzskatīts par vienu no jaudīgākajiem pieejamajiem displejiem, ir aprīkots ar papildu atmiņu un palielinātu apstrādes jaudu. Pazīstamais lietotāja interfeiss nodrošina veiktspējas pieaugumu bez ilgstošas ​​pārmācīšanās.

Ir divas pārnēsājamās versijas (10,1” G5 un 12,8” G5Plus), kuras var izmantot visiem zīmoliem un divi integrēti monitori konkrētām John Deere mašīnām, kā arī paplašināta monitora opcija.

Piedāvājot līdz pat trešdaļai lielāku ietilpību kartēm un informācijai, salīdzinot ar priekšgājējiem, abi displeji sniedz papildu aizsardzību, pateicoties to ūdensizturībai (IP65). G5 Plus standarta aprīkojumā ietilpst AutoTrac un sekciju vadība. Tāpat ir pilnīga AEF ISOBUS saderība, un visi G5 displeji saglabā saskarni ar G4 displejiem.

Jaunā papildu funkciju licences programma nozīmē, ka jūs maksājat tikai par to, kas jums nepieciešams, un tiek samazinātas sākotnējās izmaksas. Abi displeji būs pieejami pasūtīšanai jau šogad, un G5/G5Plus CommandCenter būs pieejams John Deere mašīnām no 2024. gada.

Lauksaimnieki un darbuzņēmēji ar jauktu floti var turpināt izmantot priekšrocības, ko sniedz savienojamība starp mašīnām un mākoni. Piedāvājot pieejamu alternatīvu JDLink R modemam, jaunais JDLink M modems ļauj viegli pilnībā aprīkot jauktas flotes.

Gan R, gan M modemi ir saderīgi ar SAE J1939 protokolu un var apstrādāt vairāk nekā 14 datu punktus no dažādu zīmolu iekārtām. Šī saderība ļauj pārvaldīt visu jaukto tehnikas parku tikai vienā John Deere portālā: Operāciju centrā un StarFire 7000.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Krone un Lemken kopīgi izstrādātajam autonomajam transportlī...

Ziņas

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl Agrartechnik GmbH prezentē savu jaunāko produktu – SZ...

Ziņas

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Uzņēmums New Holland pilnveidojis savu T8 Genesis traktoru 2...