Menu




Pašgājējsmidzinātājs Agrifac Condor Vanguard

Ziņas 23.01.2023   

Pašgājējsmidzinātājs Agrifac Condor Vanguard

Ar jauno Agrifac Condor Vanguard pašgājējsmidzinātāju Agrifac Machinery piedāvā mašīnu, kas ir aktuālo inovāciju priekšgalā un pilnībā atbilst visiem Eiropas noteikumiem.

Jaudīgajam smidzinātājam tvertnes tilpums ir 6000 litru un pieejamais darba platums 24 līdz 54 metri. Vanguard modelis papildina Condor klāstu, nodrošinot tirgus prasībām atbilstošu sniegumu. Stabils smidzināšanas stienis un lielāka jauda, ir pamats optimālam augu pārklājumam, bet mainīga izsmidzināšanas tehnoloģija nodrošina tieši tik cik nepieciešamas katram augam. Agrifac Condor Vanguard ir pieejams ar mainīgu sliedes platumu no 180 līdz 300 cm.

Patentētā šasija garantē vienmērīgu gaitu, novērš strēles šūpošanos un nodrošina vienmērīgu svara sadalījumu uz visiem četriem riteņiem, lai samazinātu spiedienu uz augsni. Apvienojumā ar ātrās uzpildes tehnoloģiju, ātrās skalošanas tehnoloģiju un ātri salokāmu smidzināšanas stieni, tiek sasniegta augsta darba efektivitāte.

Ražotājs par jauno Agrifac Condor Vanguard apgalvo: “Saimniekošana, vienlaikus radot mazāko iespējamo ietekmi uz vidi, taču vienlaikus nodrošinot drošu un pietiekamu pārtiku ikvienam! Tie ir svarīgi sākumpunkti ceļā uz ilgtspējīgu lauksaimniecību.”





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...