Menu




Corteva Agriscience paraksta līgumu par Stoller Group iegādi

Ziņas 12.12.2022   

Corteva Agriscience paraksta līgumu par Stoller Group iegādi


Starptautiskā kompānija Corteva ir iegādājusies Hjūstonā bāzēto uzņēmumu Stoller, kas ir viens no lielākajiem neatkarīgajiem bioloģiskajiem uzņēmumiem šajā nozarē.

Corteva ir globāls lauksaimniecības uzņēmums, kas apvieno nozarē vadošās inovācijas, lai klientiem sniegtu risinājumus pasaules aktuālākajām lauksaimniecības problēmām.

Stoller ir daudznacionāls augkopības zinātnes uzņēmums, kura vīzija ir nodrošināt risinājumus, kas veicina klientu ilgtspējību. Stoller globālie pārdošanas apjomi ir vairāk nekā 400 miljonu ASV dolāru apmērā un tas nodrošina klātbūtni vairāk nekā 60 valstīs.

Stoller iegāde pastiprina Corteva apņemšanos nodrošināt lauksaimniekus ar bioloģiskiem instrumentiem, kas papildina lauksaimniecības praksi un palīdz apmierināt mainīgās tirgus prasības. Stoller reputācija attiecībās ar lauksaimniekiem ir balstīta uz zināšanu apmaiņu. Uzņēmums ir guvis panākumus, demonstrējot tehnisko izcilību un priekšrocības integrētajiem risinājumiem šajā jomā.

"Bioloģiskie līdzekļi lauksaimniekiem nodrošina ilgtspējīgi izdevīgus rīkus, kas papildina kultūraugu aizsardzības tehnoloģijas, lai risinātu globālās problēmas saistībā ar nodrošinātību ar pārtiku un klimata pārmaiņām. Stoller ir līderis bioloģisko produktu nozarē, ņemot vērā tā komerciālo klātbūtni un tirgus paplašināšanās potenciālu,” sacīja Čaks Magro, izpilddirektors. "Stoller nodrošinās platformu Corteva bioloģisko preču biznesa paplašināšanai, lai kļūtu par vienu no lielākajiem spēlētājiem strauji augošajā bioloģisko preču tirgū."

Paredzams, ka bioloģisko preču tirgus līdz 2035. gadam veidos aptuveni 25% no kopējā augu aizsardzības tirgus. Tikai trīs gadu laikā Corteva ir attīstījusi pasaules līmeņa bioloģisko preču biznesu, ieviešot gudras stratēģijas, kas balstītas uz inovāciju un pētniecības sadarbību.

“Stoller vairāk nekā 50 gadu vēsturē esam veiksmīgi palīdzējuši lauksaimniekiem visā pasaulē palielināt produktivitāti un uzlabot ilgtspējību. Esam lepni apvienot spēkus ar Corteva, jo mums ir kopīga vīzija par to, kā palīdzēt lauksaimniekiem gūt panākumus, lai audzētu pārtiku, uz kuru pasaule paļaujas,” sacīja Giljermo de la Borda, Stoller izpilddirektors.

Corteva uzņēmumam Stoller ir otrā bioloģiska uzņēmuma iegāde šogad – nesen tika paziņots, ka ir parakstīts galīgais līgums par mikrobioloģisko tehnoloģiju uzņēmuma Symborg iegādi Spānijā.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Avesco pārņem Magni teleskopisko iekrāvēju izplatīšanu Latvijā

Avesco pārņem Magni teleskopisko iekrāvēju izplatīšanu Latvijā

Industriālās tehnikas pārdošanas un servisa pakalpojumu uzņē...

Ziņas

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea piekabināmo precīzās sējas pneimatisko sējmaš...

Ziņas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

Pagājušajā nedēļā Somijā norisinājās John Deere H sērijas ha...