Menu




Jaunais Manitou MLT 850-145V+

Ziņas 23.11.2022   

Jaunais Manitou MLT 850-145V+


Jaunajam Manitou teleskopiskajam iekrāvējam MLT 850-145V+ galvenā inovācija, kas pievērsa EuroTier izstādes apmeklētājus, bija mini kursorsviras vadība stūres sistēmai.

Manitou uzskata, ka patentētā tehnoloģija samazina operatora nogurumu un veselības traucējumu risku, kas saistīts ar pastāvīgu stūres rata grozīšanu. Lai gan jaunā kursorsvira vēl nav apstiprināta lietošanai uz ceļa, tā tiek uzskatīta par nozīmīgu soli ergonomikas un produktivitātes uzlabošanas ziņā.

MLT 850-145V+, kas tika demonstrēts pagājušās nedēļas lopkopības tehnikas izstādē EuroTier, ir ceturtais modelis NewAg XL klāstā pēc jau iznākušajiem modeļiem MLT 841, 1041 un 961.

Jaunajam iekrāvējam ir 5,0 t celtspēja, darba augstums 7,6 m un tas aprīkots ar V pakāpei atbilstošu 141 ZS dzinēju, kas savienots ar M-Vario Plus nepārtraukti mainīgo transmisiju un maksimālo griezes momentu 602 Nm attīsta pie 1500 apgr./min.

Hidrauliskais plūsmas ātrums ir 200 l/min. JSM Autopower automātiski pielāgo nepieciešamo dzinēja apgriezienu skaitu hidrauliskajām kustībām, lai samazinātu degvielas patēriņu. Citas degvielas taupīšanas funkcijas ietver Stop & Start, kas automātiski izslēdz dzinēju, kad mašīna apstājas.

Citas ievērojamas funkcijas ietver HighView kameru, kas uzstādīta izlices augšpusē, lai operators varētu kontrolēt piekabes piepildījuma līmeni tieši no kabīnes. Kabīnē trokšņa līmenis ir tikai 69 dBA, un pakāpienu apgaismojums padara drošāku iekāpšanu un izkāpšanu no kabīnes tumsā. Opciju sarakstā ir iekļauta automātiskā eļļošanas sistēma un divu kameru sistēma, kas nodrošina 360° skatu ap mašīnu uz paneļa displeja.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl Agrartechnik GmbH prezentē savu jaunāko produktu – SZ...

Ziņas

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Uzņēmums New Holland pilnveidojis savu T8 Genesis traktoru 2...

Ziņas

Evers paplašina Toric XL klāstu

Evers paplašina Toric XL klāstu

Holandiešu ražotājs Evers papildinājis Toric XL disku kultiv...