Menu




Quicke jaunie darbarīki

Ziņas 06.09.2022   

Quicke jaunie darbarīki

Zviedrijas ražotājs Quicke apgalvo, ka tā jaunie Silocut satvērēji ļauj ne tikai tīri noņemt skābbarību no skavas ar mazāku jaudu, bet arī sadalīt un sagriezt iesaiņotus skābbarības rituļus.

Jaunie satvērēji ir paredzēti traktoru frontālajiem iekrāvējiem, kompaktajiem riteņu iekrāvējiem un vidēja izmēra teleskopiskajiem iekrāvējiem un tie tiek piedāvāti trīs izmēros: M+, L+ un XL+.

Satvērēji pieejami ar maināmiem pieskrūvētiem zariem vai ar lietiem zariem, bet M+ versijai ir profilā griezti zobi. Silocut L+ piedāvā daudzpusību, lai apstrādātu dažādus skābbarības veidus un ķīpas, kā arī ar kausu apstrādātu arī vaļējus materiālus.

XL+ ir aprakstīts kā lielas ietilpības agregāts skābbarības griešanai un ķīpu sadalīšanai. Gan L+, gan XL+ versijas ir pieejamas ar ķīpu attīšanas iespēju. Tas ļauj ķīpu iztīt, sadalīt un ievietot tieši maisītāja vagonā, nenoņemot plēvi vai tīklu ar rokām.

Profilā grieztu zobu versijas var aprīkot arī ar izstumšanas mehānismu, lai atvieglotu izkraušanu maisītāja vagonos vai citās vietās, kur ir maz vietas.

Jaunā secības vārsta opcija ļauj apvienot divas neatkarīgas agregāta hidrauliskās funkcijas tikai ar trešo izvadu (nav nepieciešams ceturtais hidroizvads). Vārsts ļauj eļļai novirzīties uz ķīpu attīšanas ierīci, kad griešana ir pabeigta, un ražotājs apgalvo, ka ķīpas tiek pilnībā sadalītas.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...