Menu




Alliance Forestar III riepas apstiprinājuši vadošie kāpurķēžu ražotāji

Ziņas 30.08.2022   

Alliance Forestar III riepas apstiprinājuši vadošie kāpurķēžu ražotāji


Yokohama Off-Highway Tyres (YOHT) ziņo par Olofsfors, Clarks un Pewagas kāpurķēžu ražotāju oficiālu apstiprinājumu to kāpurķēžu uzstādīšanai un izmantošanai Alliance 643 Forestar III un Alliance 644 Forestar III riepām.

“Ķēdes vēl vairāk papildina Forestar III riepu saķeres un pārgājības īpašības, tādējādi apvienojot riepu un kāpurķēžu pozitīvo ietekmi uz meža tehnikas veiktspēju. Neatkarīgi no tā, vai tas ir stāvs reljefs vai slapja un mīksta zeme – šī kombinācija nodrošina masīvu saķeri, mazus augsnes traucējumus un zemu augsnes sablīvēšanos,” skaidro Angelo Noronha, Yokohama Off-Highway Tyres Eiropas prezidents.

Gan Alliance 643 Forestar III, gan Alliance 644 Forestar III ir uzlabota neilona tērauda kordu konstrukcija un pastiprināta sešstūra bortu tehnoloģija, tādējādi nodrošinot izturību pret caurduršanu, augstu slodzes nestspēju un novēršot slīdēšanu. 643 Forestar III protektora raksts ar platākiem plecu izciļņiem un horizontālām rievām uzlabo savietojamību ar ķēdēm un vispārējo sānu stabilitāti. Alliance 644 Forestar III riepas lielais protektora platums nodrošina plašāku nospiedumu un rada zemu spiedienu uz zemes.

Alliance 344 Forestar ELIT uzlabotā zema spiediena (LP) riepa tika izstrādāta ar uzlabotu konstrukciju un elastīgas, izturīgas sānu sienas ļauj riepai izturēt tādu pašu slodzi kā standarta mežsaimniecības riepai ar uz pusi mazāku spiedienu. Tas nodrošina lielu nospiedumu, kas nodrošina zemu augsnes sablīvēšanos un komfortablu braukšanu vadītājam. Lielais nospiedums nodrošina lielu saķeri, samazina degvielas izmaksas un palielina kopējo meža darbu produktivitāti. Pastiprinātais riepas dubultais borts un samazinātais gaisa spiediens nodrošina labu veiktspēju un stabilitāti. 344 Forestar ELIT ir paredzētas visu veidu reljefiem ar vai bez kāpurķēdēm.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Krone un Lemken kopīgi izstrādātajam autonomajam transportlī...

Ziņas

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl Agrartechnik GmbH prezentē savu jaunāko produktu – SZ...

Ziņas

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Uzņēmums New Holland pilnveidojis savu T8 Genesis traktoru 2...