Menu




Grimme atjaunina Varitron un Evo kombainus

Ziņas 12.07.2022   

Grimme atjaunina Varitron un Evo kombainus


Varitron 470 pašgājēja trešās paaudzes atjauninājumi ietver modernāku dizainu un jaunu piekares sistēmu, lai vienkāršotu ievilkšanas daļas pievienošanu un noņemšanu. Tāpat ir palielināta ievilkšanas jauda.

Citas jaunas funkcijas ietver Speedtronic-web, kas nodrošina automātisku ātruma regulēšanu, ļaujot kontrolēt galvenos parametrus atbilstoši kustības ātrumam un ražas slodzei. Turklāt nosūkšanas ierīces griešanās virzienu tagad var mainīt, ļaujot veltņiem griezties gan nosūkšanas, gan pārsūtīšanas režīmā.

Nākamās sezonas Varitron 470 standartaprīkojumā ir CCI 1200 operatora terminālis. Atjauninājumi, kas ir iekļauti gan riteņu, gan Terra Trac versijās, ietver arī spilgtākas LED darba gaismas. Varitron 470 ir V pakāpei atbilstošs 460 ZS dzinējs un šo pašgājējkombainu var aprīkot ar dažādām ieplūdēm kartupeļu, sīpolu un burkānu novākšanai.

Citi Grimme kombainu jaunumi attiecas uz divu rindu modeli Evo 280, ko līdz šim pēc izvēles varēja aprīkot ar 6 tonnu NonstopBunker. Šīs sezonas jaunums ir lielākas 7,5 t versijas iespēja. Neskatoties uz lielākiem izmēriem, kombaina platums uz ceļa joprojām ir 3 metru robežās.

Vēl viens Grimme jaunums 2023. gada sezonai ir divu rindu piekabināms kombains Select 200. Ar ISOBUS saderīgā mašīna būs pieejama ar plašu dažādu separatoru klāstu un tā aprīkota ar automātisku ass stūrēšanu, bet teleskopiskā ass nodrošina ceļa platumu 3 metru robežās.

 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Krone un Lemken kopīgi izstrādātajam autonomajam transportlī...

Ziņas

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl Agrartechnik GmbH prezentē savu jaunāko produktu – SZ...

Ziņas

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Uzņēmums New Holland pilnveidojis savu T8 Genesis traktoru 2...