Menu




Alliance 590 riepām 7 jauni izmēri

Ziņas 22.06.2022   

Alliance 590 riepām 7 jauni izmēri

Septiņi jauni Alliance 590 izmēri paplašinājuši lauksaimniecības un būvniecības riepu piedāvājumu.

Yokohama Off Highway Tires (YOHT), globālie līderi flotācijas riepu ražošanā, ir laiduši tirgū jaunus izmērus šai īpaši izturīgai flotācijas riepai, kas paredzēta piekabēm, autocisternām u.tml. Alliance 590 riepas ir pieejamas astoņos izmēros, tām ir dziļāki protektori, kā arī augstāks slodzes indekss.

“Esam lepni par to, ka Yokohama Off-Highway ir sevi pierādījuši kā speciālistus, proti, ir izveidojuši nozarē lielāko klāstu ar flotācijas riepām, kas paredzētas treileriem, autocisternām u.tml. Klāsta daudzveidība, to daudzfunkcionalitāte, kā arī riepas izcila veiktspēja un izturība apliecina, cik lieliska ir šīs riepas kvalitāte attiecībā pret tās cenu, un uz to norāda mūsu sniegtā 10 gadu garantija”, uzsver Angelo Noronha, uzņēmuma Yokohama Off-Highway Tires (YOHT) Eiropas daļas vadītājs.

Alliance 590 īpaši izturīgais radiālais flotācijas protektora raksts tika izstrādāts ar konkrētu mērķi — lai riepa atbilstu dažādu lauksaimniecības un būvniecības transportlīdzekļu prasībām. Flotācijas riepai ir izturīga radiāla tērauda konstrukcija, kas paaugstina riepas izturību un aizsardzību pret caurduršanu, tādēļ tā nodrošina, ka transportlīdzeklī var viegli pārvadāt smagas kravas, pārvietojoties pa laukiem, ceļiem un būvlaukumos. Šo riepu, kuru protektora rakstam nav noteikta virziena, augstais rievu koeficients nodrošina optimālu saķeri un vilci, kā arī samazina ceļam radīto spiedienu un sniedz iespēju pa ceļu pārvietoties viegli un ērti.

Vienlaikus arī zema gaisa noplūde un augstas kvalitātes daļas, kas aizsargā pret pārduršanu un šķembām, nodrošina lielu stabilitāti un ilgu kalpošanas mūžu, pārvietojoties pa dažāda veida ceļiem. Arī riepu paštīrīšanās funkciju veido unikālais protektora rievu dizains, kurā rievojums ir atvērts, dziļš, kā arī riepu smagnējie pleci ar platiem atvērumiem.

Alliance 590 riepu klāstu papildina septiņi jauni izmēri. Oriģinālais riepu izmērs bija 560/60 R22.5. Jaunie izmēri ir: 600/55 R26.5, 650/60 R26.5, 650/55 R26.5, 600/60 R30.5, 650/65 R30.5, 710/50 R30.5 un 750/60 R30.5.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...