Menu




Michelin zemspiediena riepas smidzinātājiem

Ziņas 09.05.2022   

Michelin zemspiediena riepas smidzinātājiem

Jaunās pašgājējsmidzinātāju riepas Michelin SprayBib CFO paredzētas darbam ar līdz pat 0,7 bāru spiedienu, kas ir ievērojami mazāk nekā iepriekšējai SprayBib sērijai. Ražotāja solītās priekšrocības ietver lielāku operatora komfortu, samazinātu augsnes sablīvēšanos un līdz pat 20% lielāku saķeri.

Apvienojot VF (augsta fleksija) un CFO (cikliska lauka darbība) standartus, pastiprinātā riepas konstrukcija ļauj samazināt spiedienu līdz 0,7 bāriem cikliskai lietošanai. Mazākiem smidzinātājiem to var pazemināt līdz 0,8 bāriem, savukārt pirmās paaudzes SprayBib spiediens ir vismaz 1,8 bāri.

Citi jaunā klāsta plusi ietver kravnesības palielināšanos par līdz pat 14% cikliskās lauka operācijās ar ātrumu līdz 30 km/h. Pastiprinātā riepas korpusa konstrukcija pieļauj līdz 1,3 t ass slodzi un palielināt ātrumu līdz 70 km/h.

Michelin SprayBib CFO VF420/90 R34 ir jauns izmērs. Ražotājs norāda, ka pašreizējais VF420/85 R34, kas parasti tiek uzstādīts uz salīdzinoši maziem pašgājējsmidzinātājiem, ļoti ātri sasniedz kravnesības ierobežojumus. Jaunais VF420/90 R34 ļaus lietotājiem palielināt kravnesību vai samazināt spiedienu, lai aizsargātu augsni.

"Pašgājējsmidzinātāju ražotāji izstrādā modeļus ar arvien lielāku tvertnes tilpumu līdz pat 10 000 litriem un stieņu platumu, kas var pārsniegt 50 m," komentē Michelin klientu tehniskā atbalsta vadītājs Gordons Brūks. "Tā rezultātā riepu slodze kļūst arvien lielāka, un prasības pret riepām ir ļoti augstas, jo palielinās darbs uz ceļa."

Jaunais riepu klāsts būs pieejams 12 izmēros.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...