Menu




Baltic Agro Machinery kļuvis par Bednar oficiālo dīleri Latvijā

Ziņas 27.04.2022   

Baltic Agro Machinery kļuvis par Bednar oficiālo dīleri Latvijā

SIA Baltic Agro Machinery kļuvis par Čehijas ražotāja Bednar FMT oficiālo izplatītāju Latvijā un Igaunijā.
2022. gada 25. aprīlī ir parakstīts līgums starp SIA Baltic Agro Machinery un Bednar FMT par sadarbību lauksaimniecības tehnikas izplatīšanas, pēcpārdošanas atbalsta un rezerves daļu piegādes jomā.

„Mēs redzam Bednar kā inovatīvu un modernu uzņēmumu. Augstu novērtējam Bednar inovatīvo pieeju un spēju pielāgoties lauksaimnieku vajadzībām strauji mainīgajā vidē. Bednar produktu portfelis precīzi atbilst mūsu klientu vajadzībām: saimniecībām ar platību līdz 8000 ha ir nepieciešami agregāti ar lielu darba platumu (6 – 18 m). Bednar koncentrēšanās uz profesionālo lauksaimniecību ir vēl viens punkts, kas mūs vieno. Nenoliedzami svarīgs faktors ir produktu kvalitāte. Saviem klientiem pirmām kārtām piedāvāsim sējmašīnas. Arvien vairāk Baltijas valstīs tiek izmantotas augsnei draudzīgās strip-till un no-till tehnoloģijas. Bednar produkti būs labs risinājums mūsu klientu vajadzībām. Arī disku kultivatori ar lielu darba platumu ir produkts, par kuru mūsu klienti jau sen ir izrādījuši interesi – tagad mēs varam viņiem piedāvāt Bednar klāstu.”, stāsta Aivars Metla-Rozentāls, projekta vadītājs.

"Esam gandarīti, ka balstoties uz Baltic Agro Machinery grupas lielo interesi, esam atraduši vienotu veidu un stratēģiju Bednar tehnikas pārstāvēšanai Latvijā un Igaunijā. Šīs stratēģiskās sadarbības uzsākšana ļauj piedāvāt mūsu mašīnas lielākam klientu skaitam, ar apziņu, ka šie klienti tiks labi aprūpēti. Uzskatām, ka Bednar mašīnu pārdošana uzņēmumam Baltic Agro Machinery dos tādus pašus lieliskus rezultātus kā Claas mašīnu pārdošana," saka Jans Bednař, Bednar FMT s.r.o. pārdošanas direktors.

Bednar FMT 1997. gadā dibinājis JUDr. Ing. Ladislavs Bednář. Savas darbības laikā uzņēmums ir kļuvis par izcilu starptautisku lauksaimniecības tehnoloģiju ražotāju un profesionālu partneri daudziem lauksaimniekiem. 2021. gadā Bednar FMT saimniecisko gadu noslēdza ar rekordlielu apgrozījumu, kas pārsniedz 2,5 miljardus CZK. Salīdzinot ar 2020. gadu, tas ir pieaudzis par 17% un 21 reizi pārsniedz apgrozījumu pirms piecpadsmit gadiem. Uzņēmums ir sasniedzis vadošā pašmāju traktoru ražotāja apgrozījuma līmeni un ir ceļā, lai kļūtu par lielāko lauksaimniecības tehnikas ražotāju ar savu zīmolu Čehijā. Ieguldījumu sasniegtajā apgrozījumā pērn kopumā devuši 450 darbinieki.

 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...