Menu




Jaunā Claydon Evolution sējmašīna

Ziņas 21.04.2022   

Jaunā Claydon Evolution sējmašīna

Jaunais Claydon Evolution uzkarināmo sējmašīnu klāsts, kas sastāv no deviņiem modeļiem, paceļ tiešo sēju uz nākamo līmeni. Rudenī pieejamās sējmašīnas ir aprīkotas ar hidrauliski vadāmu sēšanas dziļuma regulēšanu, un ērtākai kalibrēšanai ir uzlabota piekļuve dozatoram.

Claydon ir jau 19 gadu pieredze tiešās sējas sējmašīnu ražošanā. Jaunā sērija būs pieejama 3,0 m, 4,0 m, 4,5 m, 4,8 m, 5,0 m un 6,0 m darba platumos (13, 15 vai 19 lemeši).

Lielākajai daļai modeļu sēklu tvertnes tilpums ir 1910 litri, kas ir ar 160 litriem vairāk nekā iepriekšējiem Hybrid modeļiem. 3,0 m Evolution 3MF un 4,0 m 4MRF ir 2700 l sēklu tvertnes, kas ir sadalītas 50:50 sēklām un mēslojumam. Pēc izvēles ir pieejama otrā un trešā sēklu tvertne vairāku veidu, šķirņu un izmēru sēklām.

Sējmašīnas konstrukcija ļauj sēt dažādus kultūraugus dažāda veida augsnēs, bet ātrās maiņas sistēma ļauj ātri un vienkārši pārveidot mašīnu, kad tas ir nepieciešams.

Pēc ražotāja teiktā, normāla veiktspēja svārstās no 20 ha 3,0 m Evolution, kas prasa vismaz 150 ZS, līdz 40 ha 6,0 m modelim, kas prasa vismaz 300 ZS.

Visiem modeļiem standarta aprīkojumā ir hidrauliskais ventilators, Artemis dozēšanas kontrolieris, dīgšanas marķieris, 18 cm A formas frontālais sēklu nazis, darba gaismas, instrumentu kaste integrēta pakāpienu rāmī un daudz kas cits.

Papildaprīkojumā ietilpst GPS mainīga sēklas daudzuma, priekšā montējami hidrauliski kontolējami diski, akmeņu aizsardzība, mikromēslojuma lemeši, dubultie sēklu lemeši, vircas izkliedētāji, aizsērēšanas sensori un daudz kas cits.

Papildaprīkojumā ietilpst GPS mainīga sēklu daudzuma iespēja, priekšā uzstādīti diski, kas tiek darbināti hidrauliski no kabīnes, akmeņu aizsardzība, mikro mēslojuma aplikators, divrindu aizrausēji un daudz kas cits.







Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...