Menu




Trelleborg pārdod savu riepu nodaļu Yokohama

Ziņas 29.03.2022   

Trelleborg pārdod savu riepu nodaļu Yokohama

Negaidītas izmaiņas riepu ražošanas un mārketinga sektorā: Zviedrijā bāzētais uzņēmums Trelleborg Group pārdod Trelleborg Wheel Systems (TWS) Yokohama Rubber Company. 2,1 miljardu eiro vērto darījumu paredzēts pabeigt līdz šī gada beigām.

Šis iegādes darījums ļaus Yokohama Rubber Company savam portfelim pievienot Trelleborg, Mitas, Maximo, Cultor un Interfit zīmolus, kas nodrošinās pilnu lauksaimniecības un celtniecības tehnikas riepu klāstu.

Paplašinātais TWS Eiropas tirdzniecības tīkls papildinās Yokohama pārdošanas iespējas Japānā, Ziemeļamerikā un Āzijā.

Trelleborg Wheel Systems pārvalda 14 rūpnīcas, no kurām septiņas darbojas Eiropā (Itālijā, Latvijā, Serbijā, Slovēnijā un trīs Čehijā), divas ASV, viena Brazīlijā un četras Āzijā. Jāpiebilst, ka Liepājas rūpnīcā tiek ražoti riteņu diski.

Aptuveni 70% no uzņēmuma pārdošanas apjoma ir koncentrēti Eiropā. Lauksaimniecības riepas veido aptuveni 60% no saražotās produkcijas, bet pārējā daļa ir rūpnieciskajai un celtniecības tehnikai un motocikliem. YOHT ir globāls tirgus dalībnieks, kura galvenā mītne atrodas Tokijā, Bostonā, Amsterdamā un Mumbajā. Yokohama Group globālajā rūpniecisko riepu ražošanas tīklā ietilpst astoņas rūpnīcas četrās valstīs un trīs pētniecības un attīstības centri Japānā, Indijā un ASV.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...