Menu




Piegādā trīs jaunus pašgājējsmidzinātājus

Ziņas 07.03.2022   

Piegādā trīs jaunus pašgājējsmidzinātājus

Zemnieku saimniecībai Joži tehnikas tirgotājs SIA Amazone piegādājis trīs jaunus pašgājējsmidzinātājus Amazone Pantera 4504, kas ir līdz šim nebijis notikums uzņēmuma pastāvēšanas laikā, kā arī Latvijas lauksaimniecībā.

Zemnieku saimniecība Joži ir viena no lielākajām graudkopības saimniecībām Latvijā un apstrādā ap 5000 ha zemes. Joži izvēlējās iegādāties trīs jaunākās paaudzes Amazone pašgājējsmidzinātājus Pantera 4504, jo tie ir saimniecības prasībām atbilstošākie. Ar Amazone zīmolu saimniecība ir pazīstama jau sen – 90. gadu sākumā tika iegādāts pirmais ārzemju smidzinātājs, kura ražotājs bija Amazone. Kopš tā laika ilgus gadus tika izmantoti arī citu zīmolu ražojumi, taču tagad Amazone smidzinātāji atgriežas saimniecībā.

Jaunās paaudzes Amazone Pantera 4504 pašgājējsmidzinātājs atbilst augstākajiem precīzo augu aizsardzības līdzekļu lietošanas standartiem. Tam ir modificēta augu aizsardzības līdzekļa cirkulācija, uzlabots vadības panelis un ērtāka tehnikas apkope, nodrošinot augstāku darba precizitāti. Tehnika ir izstrādāta produktivitātes palielināšanai un operatora darba slodzes samazināšanai.

Mašīnas tvertnes tilpums ir 4500 l, un tā ir aprīkota ar uzlabotu L-3 stangu sistēmu ar darba platumu 36 m un AmaSelect atsevišķo sprauslu elektrisko vadību, ļaujot sasniegt augstāko precizitāti. Labos lauka apstākļos ir iespējams apstrādā vairāk nekā 20 ha/h.

Pašgājējsmidzinātājam ir jauns SmartCentre vadības terminālis un operatora stacija, kas atrodas mašīnas kreisajā pusē, tostarp arī jaunā 60 l indukcijas tvertne, ātrai un efektīvai pulveru un granulu inducēšanai. Labajā pusē atrodas pret spiedienu un šķidro mēslošanas līdzekli izturīgi divkāršas darbības virzuļu membrānas sūkņi ar kopējo jaudu 520 l/min, garantējot sūkšanas jaudu līdz pat 700 l/min. Savukārt 290 l tilpuma degvielas tvertne paaugstina darba ražīgumu garās darba dienās.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...