Menu




Jauns vidējās klases JCB Loadall

Ziņas 19.01.2022   

Jauns vidējās klases JCB Loadall


Vidējās klases teleskopiskais iekrāvējs JCB Loadall 538-70 iekļaujas III sērijas klāstā starp pašreizējiem modeļiem 532-70 un 542-70. Jaunais 538-70 nodrošina 3,8 t celtspēju un 7,01 m pacelšanas augstumu.

Ražotājs apgalvo, ka celšanas veiktspēja ir spēcīga 4 – 6 m iekraušanas augstuma zonā, kas ir būtiska ķīpu kraušanai vai graudu, dārzeņu kastu un lopbarības izdalītāju iekraušanai. Pilnā augstumā ir pieejama 2,5 – 2,75 t celtspēja atkarībā no versijas.

Tāpat kā visi vidējās klases Loadall modeļi, arī jaunajam 538-70 ir pieejama ar četru dažādu transmisiju, trīs izvadu, trīs standarta funkciju un specifikāciju līmeņu izvēle. Agri variantam ir V pakāpes DieselMAX 448 dzinēja 109 ZS versija, kas savienota ar Torque Lock 4 transmisiju. Agri Super ir 130 ZS versija un standarta transmisija ir četru pakāpju spēka pārslēgšana. Savukārt 150 ZS Agri Xtra ir pieejams arī ar sešpakāpju Autoshift ar automātisko un manuālo pārslēgšanas režīmu. Agri Super un Agri Xtra var iegādāties arī ar DualTech VT pārnesumkārbu.

Visu variantu standarta aprīkojumā ietilpst automātiskā riteņu savirze, pārslēdzoties starp trim stūrēšanas režīmiem, un automātisks atpakaļgaitas dzesēšanas ventilators, kas izpūš putekļus un gružus no gaisa ieplūdes režģa. Standarta komplektācijā ietilpst arī Command Plus kabīne, 140 l/min. slodzes jutīga hidraulika, LiveLink telemātika un automātiskā Smooth Ride strēles amortizācija (opcija Agri versijai).





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Krone un Lemken kopīgi izstrādātajam autonomajam transportlī...

Ziņas

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl Agrartechnik GmbH prezentē savu jaunāko produktu – SZ...

Ziņas

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Uzņēmums New Holland pilnveidojis savu T8 Genesis traktoru 2...