Menu




AGCO iegādājas Appareo Systems

Ziņas 04.01.2022   

AGCO iegādājas Appareo Systems

Koncerns AGCO ir iegādājies Ziemeļamerikas programmatūras, aparatūras un elektronikas ražotāju Appareo Systems. Iegādes procesu paredzēts pilnībā pabeigt janvārī.

Appareo Systems atrodas Fargo, Ziemeļdakotā. Uzņēmums dibināts 2003. gadā un tā darbība tiek koncentrēta uz saziņas, uzraudzības, sensoru, izsekošanas un kontroles ierīcēm un sistēmām, ko izmanto lauksaimniecības un aviācijas nozarē, kā arī citos risinājumos.

Appareo izstrādāto un ražoto produktu klāstā ietilpst akustiskie plūsmas sensori pneimatiskajām sējmašīnām un mēslojuma izkliedētājiem, graudu kvalitātes un materiālu sensori kombainiem, viedās kameras, optika un uz iPad balstīta mašīnu vadība un uzraudzība. Visi produkti ir izstrādāti un izgatavoti Ziemeļamerikā.

"Mēs uzskatām, ka Appareo ir lielisks papildinājums augstas kvalitātes viedu risinājumu nodrošināšanai mūsu lauksaimniekiem, lai palielinātu gan lietotāju pieredzi, gan rentabilitāti," sacīja AGCO vadošais speciālists Ēriks Hansotia.

AGCO jau tagad ir viens no galvenajiem Appareo produktu klientiem (Challenger, Fendt, GSI un Massey Ferguson). Starp citiem lauksaimniecības tehnikas klientiem var minēt Seed Hawk un Väderstad.

AGCO plāno saglabāt Appareo komandu un turpināt darbību Fargo, kā arī Parīzē Francijā.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea piekabināmo precīzās sējas pneimatisko sējmaš...

Ziņas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

Pagājušajā nedēļā Somijā norisinājās John Deere H sērijas ha...

Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...