Menu




Nākamgad bez Agritechnica

Ziņas 13.12.2021   

Nākamgad bez Agritechnica

Šodien diemžēl pienācis oficiāls paziņojums, ka Agritechnica 2022 izstāde, kurai bija jānotiek no 27. februāra līdz 5. martam, ir atcelta. Pie vainas ir pandēmijas situācijas pasliktināšanās un pašreizējie oficiālie noteikumi. Nākamā Agritechnica notiks 2023. gadā no 12. līdz 18. novembrim.

"Ar nožēlu esam novērojuši, ka pēc pēdējo nedēļu pandēmijas situācijas pasliktināšanās un no tās izrietošajiem spēkā esošajiem oficiālajiem noteikumiem ir izveidojusies pamatota izņēmuma situācija, kurā Agritechnica izstādes bezproblēmu norisināšanās vairs nav iespējama," komentē Vācijas Lauksaimniecības biedrības (DLG) izpilddirektors Reinhards Grandke.

DLG šo grandiozo šovu organizē kopā ar Lauksaimniecības tehnikas asociāciju (VDMA), kura piebilst: "Mēs ļoti nožēlojam par atcelšanu. Daudzi mūsu izstādes dalībnieki, partneri, apmeklētāji un dalībnieki, kā arī visa DLG komanda jau ir ieguldījuši lielus sagatavošanās darbus. Tagad mēs koncentrējamies uz Agritechnica 2023 sagatavošanu, kā arī citiem nacionālajiem un starptautiskajiem DLG pasākumiem un gadatirgiem, kas ir plānoti nākamajā gadā.”

Pašreizējā situācijā Francijas SIMA, Itālijas EIMA, Dānijas Agromek un Vācijas EuroTier būs tuvākās starptautiskās tehnikas izstādes. Visi četri pasākumi plānoti 2022. gada novembrī.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea piekabināmo precīzās sējas pneimatisko sējmaš...

Ziņas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

Pagājušajā nedēļā Somijā norisinājās John Deere H sērijas ha...

Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...