Menu




Fendt pārceļ Tigo ražošanu

Ziņas 02.12.2021   

Fendt pārceļ Tigo ražošanu


Fendt lopbarības piekabju ražošana Vācijā tiek pārcelta no Valdštetenas rūpnīcas netālu no Štutgartes uz Volfenbiteles ruļļu prešu rūpnīcu netālu no Hannoveres.

Valdštetenas rūpnīca tiks slēgta nākamā gada jūnija beigās. Savācējpiekabju Tigo ražošanu Volfenbitelē plānots sākt 2022. gada septembrī.

Lopbarības piekabju un prešu ražošanas apvienošana ir Fendt mātesuzņēmuma AGCO korporatīvs lēmums pēc tam kad koncerns 2017. gadā iegādājās Lely grupas lopbarības sagatavošanas tehnikas nodaļu.

Pāreja ne tikai radīs augstāku izmaksu efektivitāti. "Mūsu atrašanās vieta Volfenbitelē ir ideāla izmēra un struktūras ziņā, lai turpinātu ražošanas jaudu paplašināšanu," komentē AGCO/Fendt viceprezidents un rīkotājdirektors Kristofs Grēblinhofs. "Nākotnē mēs sagaidām vēl spēcīgāku sinerģiju, sadarbojoties prešu un savācējpiekabju izstrādes speciālistiem."

70 darbiniekiem, kurus skar Valdštetenas rūpnīcas slēgšana, tiks piedāvāti piemēroti risinājumi. Daudziem tiks piedāvāts darbs Volfenbiteles, Asbah-Baumenheimas (kabīnes) un Marktoberdorfas (traktori) ražotnēs.

 



Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

John Deere jaunie S7 kombaini

John Deere jaunie S7 kombaini

John Deere jaunajam S7 kombainam ir jauna kabīne, jauns diza...

Ziņas

Vairāk iespēju Amazone kultivatoriem

Vairāk iespēju Amazone kultivatoriem

Amazone Cenius un Cenio uzkarināmajiem kultivatoriem jauno 3...

Ziņas

John Deere 9RX traktoriem trīs jauni modeļi

John Deere 9RX traktoriem trīs jauni modeļi

Commodity Classic izstādē Hjūstonā, Teksasā (ASV) John Deere...